Obavijesti

Show

Fanovi su u Koprivnici ispratili Ivana Zaka vriskom i pljeskom

Fanovi su u Koprivnici ispratili Ivana Zaka vriskom i pljeskom
1

USPJEŠNA SEZONA Pjevač je pet mjeseci slamao srca nastupima na festivalu Moja poduzetna Hrvatska. Zak se sad sprema za spektakl u zagrebačkoj Areni

VIDEO

Za zabavnu i opuštenu dionicu festivala Moja poduzetna Hrvatska pobrinule su se i zvijezde hrvatske estrade, Ivan Zak (37) te županjski rock sastav Opća opasnost.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

02:16

Sve je počelo još proljetos, koncertom Ivana Zaka pred nekoliko tisuća ljudi na Stradunu, koji je tad otvorio dubrovačku sezonu koncerata na otvorenom.

Ovacije obožavateljica

Turistički, glazbeni i festivalski dio godine Zak je uveličao i u Poreču, što je ujedno bila prilika da otpjeva novi hit “Sve si moje”. Publika nije ostala ravnodušna ni u Daruvaru u lipnju na Zakovu nastupu, kao ni u Supetru, gdje je održao spektakularni ljetni koncert. Tad je nekoliko tisuća domaćih i stranih posjetitelja u večernjim satima razonodu potražilo na supetarskoj rivi, gdje su ih dočekali najslušaniji Zakovi hitovi poput “Bolja od najbolje”, “Usne varane”, “Pretjerujem”, “Naučila si me”, “Rođendan tvoj” i “Tetovaža”. Nakon toga uslijedili su nastupi u Sv. Ivanu Zelini, Labinu, zatim Krapini, Vinkovcima, Makarskoj te finalni koncert u Koprivnici, održan ove subote. Svako pojavljivanje Ivana Zaka praćeno je ovacijama obožavatelja, dobrom posjećenošću i odličnom atmosferom bez obzira o kojem se dijelu Hrvatske radilo, iz čega se može zaključiti kako popularnost ovog pjevača ne poznaje granice. Valja napomenuti i da je ususret posljednjem u nizu koncerata u sklopu Moje poduzetne Hrvatske, onom u Koprivnici, Zaku svečano uručena Zlatna ploča – i to druga po redu.

Također, Opća opasnost je svojim višesatnim svirkama u Sv. Ivanu Zelini, Trilju, Zaprešiću i Jastrebarskom oduševila na tisuće mladih. Iako najpoznatiji po hitovima poput “Jednom kad noć” i “Treba mi nešto jače od sna”, dečki iz Opće opasnosti novim su hitovima pokazali da se ne predaju.

Opća opasnost još traje

Jedan od najdugovječnijih rock bendova domaće scene mnogim je generacijama omogućio odrastanje uz kvalitetan glazbeni izričaj, što je svaki od njihovih nastupa u sklopu festivala Moja poduzetna Hrvatska i potvrdio. Na njihovim koncertima zajedno su pjevali roditelji i djeca, što znači da Opća opasnost dobiva i novu publiku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...
ISKLESANO TIJELO

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...

Jennifer Lopez je poznata po provokativnim i spektakularnim modnim kombinacijama na Met Gali. Ovaj put uz bujni dekolte istaknula je i svoju isklesanu figuru
Vedrana Rudan otkrila da ima rak: 'Prestajem pisati blog jer ću se posvetiti liječenju...'
HRVATSKA KNJIŽEVNICA

Vedrana Rudan otkrila da ima rak: 'Prestajem pisati blog jer ću se posvetiti liječenju...'

Vedrana je vijesti podijelila putem svog bloga. Otkrila je da će o svojoj borbi napisati knjigu