Obavijesti

Show

Komentari 21

Farma: Elio Pisak i Branka Mutti izgubili su u dvoboju

Farma: Elio Pisak i Branka Mutti izgubili su u dvoboju
6

Kiki Rahimovski odabrao je Elija Piska za duelista u 'Farmi'. Druga duelistica bila je Branka, koja je za dvoboj odabrala Amulića, a on dvoboj znanja

VIDEO

Nakon što je Kristijan Rahimovski odabrao Elija Piska za dvoboj, on je rekao da mu je čast što ga je Kiki odabrao za protivnika. Odabrao je dvoboj snage. Iako ni Kikijeva žena nije mislila da će pobjediti, Rahimovski je iznenadio publiku i gledatelje ispred TV ekrana te oborio Elija s grede. Nakon toga su se zagrlili i poželjeli sreću jedan drugome.
- Mislim da je prevagnulo to što je pilio lijevom rukom - rekao je Elio u studiju. Druga duelistica večeri bila je Branka Mutti, koja je odabrala Ivu Amulića za svog protivnika. Ivo je odabrao 'izumi i zanati' kategoriju u dvoboju znanja.
- Osjeća se intelektualni naboj - našalio se Drele nakon što ni jedno od njih nije poželjelo odgovoriti na nekoliko pitanja. Ivo je dobio jedan bod u startu jer Branka nije znala jedno pitanje, nakon toga pogodio je još dva, a u dvoboju je pobjedio 3:0. Drele je ostao bez pitanja tako da se nisu uspjeli natjecati do toga tko će prvi osvojiti svih pet bodova.
- Ja u ovih više od 80 dana nisam knjige otvorila, ja sam stalno radila - rekla je Branka nakon ispadanja. Farmeri su čestitali Ivi na pobjedi, a Sabina nije skrivala svoje oduševljenje što je Branka ispala.
Nakon dvoboja Ava je rekla da joj je žao što je Branka napustila imanje.
- Ja znam, da si najpametniji i najbistriji, kad se sve skupi onda čovjek više ne može. Branka, ti si i dalje moja pobjednica - poručila je Ava Branki prije nego što se javno ispričala bivšoj farmerici Nikol Bulat, koja ju je htjela tužiti za klevetu nakon što je Ava rekla da se Nikol seksala na farmi.
- Bila sam na putovanju i bila sam obavještena, kao i u mom sluičaju s mojim pismom, i te stvari izvučene su iz konteksta. Mi smo sve riješile - rekla je Ava te se ispričala zbog klevete.

BIVŠI FARMERI SE VRAĆAJU SE NA IMANJE
U posljednjem tjednu showa 'Farme' bivši farmeri će se vratiti kako bi pravili društvo preostalim farmerima, Ivi Amuliću, Kristijanu Rahimovskom, Josipu Ivančić, Sabini Čedić te Jeleni Bosančić. Kiki je rekao kako se najviše raduje povratku Ivana Hrvatske dok se djevojke raduju povratku Žane Štrbac i Nikol Bulat.

ANTONIO I SABINA SE SEKSALI?
Jelena se Josipu povjerila kako je Sabina stalno ispituje da li se poseksala s Josipom. Ona i Josip zaključili su da jesu. Kasnije je Sabinu upitala da li se seksala s Antonijem, a ona je sve opovrgnula. Nakon toga je pitala da li su po noći izlazili van pod tuš, gdje farmeri razgovaraju da ih kamera ne snima, a ona je to opovrgnula. Nakon toga NovaTV pustila je snimku kako su ipak napustili spavaonicu dok su ostali spavali. Antonio je u studiju opovrgnuo seks te je voditeljicu Miju upitao da li ima kakav dokaz ili snimku. Dodao je kako Sabinu zna od prije te da su prijatelji, a njenog dečka upoznao je u klubu.

MUTTI O NEZGODI: JA SAM U ŽIVOTU PUNO VIŠE POPILA PA VOZILA
Branka je u studiju objašnjavala kako je došlo do nedavne nezgode zbog koje je završila u bolnici. Farmeri su pili, a ona je pala sa stolice i razbila glavu. Uvjerovala je gledatelje kako to nije bilo zbog alkohola. Imalu su dvije litre vina, a petero ih je pilo.
- Klupa je prevagnula i ja sam pala. Glavom sam lupila u kamen. Nije to bilo zbog alkohola. U životu sam popila puno više pa sam vozila. Nije se nezgoda dogodila zbog pijenja vina - rekla je Branka u studiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni