Obavijesti

Show

Komentari 148

Farma: Izbačeni Lupino i Drviš, Alen ostaje u showu

Farma: Izbačeni Lupino i Drviš, Alen ostaje u showu
19

Drviš i Lupino su zbog tučnjave diskvalificirani iz natjecanja, dok Svizac ostaje na Farmi. Udarac u glavu dobila je i Stefany koja nije zadobila ozljede

VIDEO

Stefany se u trenutku tučnjave našla na putu najvjerojatnije Stipi Drvišu te je zaradila udarac u glavu. Tijekom noći odvedena je na pregled i opet se vratila na Farmu. Prema posljednjim informacijama osjeća se dobro i nije zadobila nikakve ozljede. Zbog tučnjave uživo i Stipe Drviš i Lupino su diskvalificirani iz daljnjeg natjecanja, a svoj komentar na incident dat će u specijalnoj emisiji "Farma plus".
- Produkcija je odlučila da neće tolerirati takve stvari i ispravno postupila - rekao je kreativni direkto showa Jan Štedul.
S Nove TV rekli su nam da će cijeli incident prikazati večeras u posebnoj emisiji. Potvrdili su da je sukobljeni dvojac na kraju razdvojio produkcijski tim. Iako su se kamere ugasile za TV gledateljstvo, emisija se snimala i nakon incidenta gdje je svaki od sudionika dao komentar na tučnjavu.
Drviš i Lupino potukli su se nakon što je završio duel između Svisca i Lupina. Poznati fotograf opsovao je cure, koje su već danima udružene protiv njega, što je bilo previše za Drviša, koji je također bio dio toga klana, pa je fizički nasrnuo na Lupina.
Inače, Drviš i Lupino posvađali su se prije nekoliko dana, pa se samo čekao povod za tučnjavu. Drviš je zamahnuo par puta, a Lupino je uzvratio tako što je odgurnuo okupljene farmere i nasrnuo na Stipu. Ostali farmeri su ispočetka samo gledali. Svi, osim Aleksandre koja je prvo u dvoboju glasno navijala za Svisca, a potom i za Stipu. Nabrijani dvojac razdvajalii su Svizac i Drele koji je u par navrata molio dečke da se smire, a kamere su se ugasile. Dvoboj između Svisca i Lupina je počeo žustro, a Drele je par puta opomenuo Lupina da se ne oslanja na glavni stup. Čim je završio dvoboj u kojem je pobjedu odnio Lupino, nastupila je tišina, vjerovatno zato što su svi očekivali ispadanje fotografa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 148
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'