Obavijesti

Show

Komentari 29

Farma: Jelena je pokazala grudi, Aleks ih je prepipala

Farma: Jelena je pokazala grudi,  Aleks ih je prepipala
6

Aleks i bivša Stokina djevojka odlučile su se na noćno kupanje. Prale su se pred dečkima, koji su komentirali gole grudi. Aleks je stalno provocirala

VIDEO

Ponukane pričama o nehigijeni i kupanju, Aleksandra i Jelena odlučile su se oprati. Skinule su se u kupaće kostime i senzualno trljale pred dečkima. Alenu su sline doslovno curile.
Aleksandra je zatim uhvatila Jelenu za grudi. Djevojke su se polijevale vodom, a dečki su komentirali da sve izgleda kao predigra. Bivša Stokina djevojka u jednom je trenutku pokazala grudi, koje je Aleks još jedanput prepipala.
Bivša Miss Hrvatske nije prestala s provokacijama. Nakon kupanja obukla je majicu bez grudnjaka. Alen nije izdržao te ju je uhvatio za grudi komentirajući kako su joj bradavice savršene. Boležljivi Davorin rekao je da želi biti prvi dualist koji se bori za ostanak na farmi. Farmeri su poštivali njegovu odluku te mu dali najviše šibica. Bogoviću se zdravlje na farmi vidno narušilo te želi doma. U duelu će se suočiti s Rafom ili Alenom.
Na obiteljskom sastanku A. Grdić rekla je farmerima kako će novac u slučaju pobjede darovati djeci u Nazorovoj. Samozatajna manekenka Dvina Meler raspričala se o dečku Darku.
- Zajedno smo već devet godina, a ja sam tri godine starija od njega - otkrila je Dvina farmerima.
Davorin Bogović i Hana pitali su je kad će svadba, na što je Dvina rekla da izgleda kao da su se već vjenčali jer su stalno skupa, a sad traže i zajednički stan.



STIPE DRVIŠ I LUPINO U FINALNOM OKRŠAJU
Osim ispadanja još jednoga kandidata, gledatelji će moći vidjeti i verbalni okršaj između Lupina i Drviša. Osim toga, gledatelji će upoznati četvero novih kandidata: starletu Slađanu Petrušić, voditelja Nenu Pavinčića, kraljicu aerobika Natašu Bebić i stručnjaka za antikvitete Juru Gašparca. Ako žele ostati na farmi, morat će ispuniti zadatak koji im zada produkcija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'