Obavijesti

Show

Komentari 76

Farma: Lupino je starac, Drviš debil, a Aleks krava

Farma: Lupino je starac, Drviš debil, a Aleks krava
1

Lupino i Drviš javno su se izvrijeđali. Drviš je fotografa nazvao starcem, a Lupino Drviša debilom, dok je za Aleks rekao da je prljava krava

VIDEO

Poznati fotograf nije dobio niti jednu riječ pohvale od bivših sustanara, nego su svi ustvrdili da je upravo on isprovocirao Stipu. S druge strane, ni Lupino nije hvalio ostale farmere, osim Rafe i Yo, za koje smatra da su dobre osobe. Tako je Aleks nazvao prljavom kravom, a Hanu troličnom.
- Svi su mi ljigavi. Ona Grdićka, krava prljava, nije se prala deset dana i takva prljava nam je kuhala. A Bosanka je ne dvolična nego trolična - rekao je Lupino, dodajući da je Drviš nasilnik, dijete, debil i stara baba, kojeg se ne boji i kojeg teba zatvoriti. Kazao je kako se nitko nije dizao prije devet sati te da je Stipe ponio najviše kofera.
- Presvlačio se do četiri puta dnevno, a Kosmač se napalio na njega zbog njegovih parfema - izbacivao je iz sebe Lupino.
Jedina osoba koju nije direktno napao je Davorin Bogović, za kojeg je rekao da je O.K. osoba, ali da "brije" neki svoj film koji nitko ne kuži.
- On nije ljudski šljam kao ostali, ali je u nekim stvarima malo retardiran. Uostalom, čovjek je bivši alkoholičar - dodao je Lupino u raspravi o "O.K. osobi" Davorinu, koji je zbog cijele situacije najavio tužbu protiv Drviša.
"Nabrijani" boksač Drviš ogorčen je Lupinovim ponašanjem i uopće mu nije jasno što je on radio na farmi.
- Lupino je starac kojima ima dovoljno godina da mi bude otac. Nisam ga udario nego samo krenuo na njega, a s obzirom na to da je Sviscu nanesena nepravda, morao sam reagirati. Ovo s Lupinom sigurno nije gotovo - kaže Drviš, dodajući da Lupina nije prije poznavao i da takva osoba nije dostojna njegova prijateljstva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'