Obavijesti

Show

Komentari 40

Farma: Polugola Aleks opet se mazila i pipala s Hanom

Farma: Polugola Aleks opet se mazila i pipala s Hanom
6

Bivša misica Aleksandra Grdić skinula se u kupaći. Alen ju je polijevao vodom. S polugolom Hanom pipala se pred napaljenim Stipom Drvišem

VIDEO

Aleksine silikonske grudi bile su glavna tema razgovora muških “farmera”. Manekenka je u jednom trenutku “slučajno” zadigla majicu. Ispod oskudnoga kupaćega kostima nazirale su se bradavice. To je izludilo Drviša i Macinića. “Buljili” su u Aleksino raskošno tijelo te napaljeno uzdisali. Nakon Aleks skinule su se Hana i Jelena. Djevojke su paradirale po farmi međusobno se dodirujući. Jelena, Alen i Aleks počeli su tračati ljude izvana. Alen je spomenuo manekenu Kristinu, govoreći da mu je napeta.
- Ma ona ti je zvala Ogija Vukojevića da se nađe s njom. Onda je nazvala novinara da je slikaju kad će se naći s njim. Nju ti Ogi uopće ne 'ferma’, a Fani ju je zbog toga zgazila - kaže Aleks.
- Hoćeš mi reći da to ribe rade, mislim zovu paparazze da ih slikaju - pitao je Stipe.
Aleks je odgovorila potvrdno. “Farmeri” su nastavili tračati, a sluga Lupino je stalno gunđao. Gazdarica Hana razmišlja hoće li za slugu ponovno staviti Ivanu ili Alena Macinića.

Yo: ALEKS SE MOŽDA POSEKSA
Josia Pavičić kaže da je Aleks bila simpatična prvih par dana. Kaže kako je ušla u kuću s netrpeljivosti prema Stefany. Poslije joj se, kaže ulizivala. Yo tvrdi kako Aleks ima teških psihičkih problema. Josipa misli kako se Aleks sa Svizcem neće seksati, ali za Drviša nije sigurna.

ZBOG DAVORINA PROCURILE INFORMACIJE
Budući da se prehladio i imao zdravstvene probleme, produkcija je omogućila Davorinu posjet bolnici. Slikao je pluća. Roker se zadovoljan vratio na farmu. Nije mu ništa. Počastio je ukućane viješću kako je show vani pravi hit te da ga gleda “i staro i mlado”. Jedno od pravila “Farme” je da natjecatelji ne smiju imati informacije iz vanjskog svijeta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu