Obavijesti

Show

Komentari 1

Farmeri pokrali Mimija dok su ga Zdenka i Sanja zavodile...

Farmeri pokrali Mimija dok su ga Zdenka i Sanja zavodile...
4

To što smo malo krali, govori o nama da nam je pukao film i da smo udarili brigu na veselje. Volimo Mimija i to je sve simpatično bilo, izjavila je Maja

Na farmu je posljednji put stigao trgovački putnik Mimi kako bi farmeri obavili kupnju. Za razliku od dosadašnjih dolazaka, ovoga puta farmeri su mu ponudili tek sir i mlijeko. Kako prilika čini lopova, farmeri su se dogovorili otuđiti mu namirnice te su u tome bili vrlo uspješni, a kao glavna distrakcija dok kradu bile su Zdenka i Sanja koje su ga zavodile.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

Farma Kristina Mandarina 01:05

- To je bila prilika njemu, ma nosi cijeli kombi - komentirala je Zdenka akciju. Najprije je ona plesala s njim, a potom se Sanja odvažila i niz majicu skinula grudnjak.

- Ja sam mislilo da će se ona skinuti pa neka svi vidimo malo, neka se svi malo zabavljamo, a ona ispod majice izvukla, nije joj neki potez, pa je zato dobila samo bocu rakije. Ja sam očekivao puno više - kazao je Mimi.

Oštrom Mimijevom oku nije promaknulo da su mu farmeri ukrali pršut, no nije im, kaže, zamjerio.

Farmeri se bore za finale, a na imanje dolazi Mario Mlinarić
Farmeri se bore za finale, a na imanje dolazi Mario Mlinarić

- Bez obzira na sve što su me danas izvozali i što su napravili, žao mi je što ih više neću vidjeti - kazao je Mimi i napustio farmu. Nakon što je trgovački putnik otišao, na farmi je zavladalo veselje.

- To što smo malo krali, govori o nama da nam je pukao film i da smo udarili brigu na veselje. Volimo Mimija i to je sve simpatično bilo - izjavila je Maja.