Show

Komentari 5

Farmeri se bore za finale, a na imanje dolazi Mario Mlinarić

Farmeri se bore za finale, a na imanje dolazi Mario Mlinarić

Budite prijatelji jedni drugima, iskoristite ovu situaciju. Ja znam da je ovo tko će biti bolji, tko će doći do kraja, zasluži i bori se! Izvucite iz ovoga maksimum jer ovo je jedno prekrasno iskustvo, rekao je Mario farmerima

U večerašnjoj epizodi doznat ćemo tko će sve ući u završnicu showa 'Farma More i Maslina' a kroz naredne borbe koje očekuju farmere vodit ih Mario Mlinarić (41). Tek što su se farmeri probudili, na imanje je stigao Mario i na njegovo pitanje gdje je gazda, farmeri su odgovorili da on još spava.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Danas je neobičan dan, ne znamo tko će biti drugi duelist i pojavila se neka nepoznata osoba. Iznenadio sam se kad sam saznao da je to Mario. Nisam ga znao od prije, samo preko televizije - kazao je Prince, a farmeri su bili poprilično iznenađeni vidjevši Marija.

Nakon što su probudili gazdu Tomislava, Mario ih je sve okupio za stolom.

- Ulazak ovdje mi je vratio brojna sjećanja, moram reći da imate prekrasan luksuz. Ja sam prije 11 godina bio na Farmi i nije ni približno bilo ovako. Svake godine pomiču granice, ali ove je to definitivno raj na zemlji -  kazao je Mario i poručio farmerima: 

- Budite prijatelji jedni drugima, iskoristite ovu situaciju. Ja znam da je ovo tko će biti bolji, tko će doći do kraja, zasluži i bori se! Izvucite iz ovoga maksimum jer ovo je jedno prekrasno iskustvo koje se više neće ponoviti.

Najčitaniji članci