Obavijesti

Show

Komentari 6

Farmeri pred bankrotom: 'Ljut sam, ovo je totalni idiotizam'

Farmeri pred bankrotom: 'Ljut sam, ovo je totalni idiotizam'
10

Razlog zbog kojega su pali tjedni zadatak bio je taj što Petrunjelin tor nisu srušili Zdenka i Stjepan, kako je gazdarica dogovorila s mentorom Jurom, nego su se Tomislav i Saša svojevoljno prihvatili tog zadatka

VIDEO

Za razliku od svih dosadašnjih dvoboja u kojima je gubitnik napuštao Farmu, ovoga puta i duelisti i farmeri ugodno su se iznenadili kada su im voditelji Mia i Frano priopćili kako eliminacijskog dvoboja neće biti, a duelisti Zdenka i Prince borit će se za titulu gazde u narednom tjednu.

POGLEDAJTE VIDEO: Novi kandidati u 'Farmi'

Pokretanje videa...

Farma Kristina Mandarina 01:05

No, prije nego li je dvoboj započeo, Mia je Princeu dala pismo i poručila mu da bude jak. To pismo, koje je napisala njegova djevojka, posebno ga je dirnulo i dalo mu dodatnu snagu, a Prince nije mogao sakriti suze. 

U dvoboju za titulu gazde, Zdenka i Prince najprije su morali jednom rukom skupiti s poda vrećice napunjene pijeskom te s njima srušiti drvenu piramidu, a nakon toga ponovno ju izgraditi. Vještiji i brži bio je Prince te je tako postao novi gazda Farme, i to po drugi put.

- Vraćam se kao gazda. Velike dužnosti, drugi put. Znam da je doma sve u redu i borit ću se sada svim snagama - sretan je Prince, a Zdenka je kazala kako joj nije žao što nije gazdarica te kako se nada da će i ona imati priliku okušati se u toj ulozi. 

Princeova sreća nije bila dugog vijeka. Farmeri su mu priopćili kako je bio mentor Jure te kako nisu prošli tjedni zadatak, a za iduću kupnju u blagajni im je ostalo svega nešto više od 400 vranaca. Iako su farmeri sve zadatke uspješno obavili, razlog zbog kojega su pali tjedni zadatak bio je taj što Petrunjelin tor nisu srušili Zdenka i Stjepan, kako je gazdarica dogovorila s mentorom Jurom, nego su se Tomislav i Saša svojevoljno prihvatili tog zadatka.

Princ je razočaran u farmere: Ovdje su svi sebični u showu!
Princ je razočaran u farmere: Ovdje su svi sebični u showu!

- Jako sam ljut. Treba mi malo da se smirim - komentirao je Saša kojega je pad zadatka izbacio iz takta te je naposljetku dodao:

- Vođen sam nekom svojom logikom da dok nemaš što raditi, ideš naći nešto drugo. Tomo i ja samo napravili i vješalo za sušiti robu, isto nam nije nitko to rekao. Ovo je totalni idiotizam!

Tomislav je također šokiran razlogom zbog kojega su pali zadatak, a sada već bivša gazdarica Andrijana je kazala kako je njoj savjest mirna:

- Sebi osobno ne zamjeram ništa jer kada sam pitala gdje su Saša i Tomo, rekli su mi gore su, ruše tor, ja sam odmah krenula gore ih zaustaviti - objasnila je. Kako će se farmeri snaći u novom ciklusu pred bankrotom, ne propustite doznati!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin