Obavijesti

Show

Komentari 15

Farmeri se opet posvađali oko duhana: 'Goni se više od mene'

Farmeri se opet posvađali oko duhana: 'Goni se više od mene'
6

Nagrada olimpijade je bila roštilj te je gubitnički tim morao ispeći roštilj pobjedničkom, žutom, timu. Farmeri okušali u trčanju s košarama na glavi, skakanju u vrećama, jahanju magaraca, vožnji ljudskih tački...

VIDEO

Svađa oko duhana, tko je koliko dobio, tko je koliko popušio od prvoga tjedna omiljena je među farmerima. Na farmu je stigao trgovački putnik po posljednji put, a gazdarica Kristina odlučila je da će sav kupljeni duhan pripasti finalistima. No, Đurđa nije tako shvatila, a upravo zbog duhana posvađala se s Lucijom. Dok je Lucija tvrdila kako nije pitala Đurđicu duhan, Đurđica je govorila da jest.

- Ma daj goni se više - odbrusila joj je Lucija i dodala: Što je s tobom Đurđa? Jesi ti pukla?. Saša, Edita i Anica pokušali su joj objasniti kako nitko od farmera povratnika nije dobio duhan, a čokolade koje su kupili od trgovačkog putnika, svojom dobrom voljom podijelili su s farmerima povratnicima.

- Vi se oko toga uopće ne bi trebali zamarati. Tih 60 dukata je nas šest trebalo odlučiti što ćemo napraviti s njima - poručio je
Saša. Farmeri su se danas okušali u olimpijadi snage, sposobnosti, vještine i umijeća koncentracije. U žiriju su se našli počasna gazdarica Kristina, Ivan i mentor Joža. Šestero finalista nije sudjelovalo u igri, a ostatak se podijelio u dva tima po istom principu kao i na početku njihove farmerske avanture - vađenjem kamenčića iz jutene vrećice. Tako su se u crvenom timu našli Edita, Roberto, Srećko i Đurđica, a u žutom timu Jasmin, Frane, Maja M., Štefica i Matej.

Nagrada olimpijade je bila roštilj te je gubitnički, crveni, tim morao ispeći roštilj pobjedničkom, žutom, timu. Farmeri okušali u trčanju s košarama na glavi, skakanju u vrećama, jahanju magaraca, vožnji ljudskih tački te klackalici.Kristina je tako podijelila srebrne medalje Srećku, Editi, Robertu i Đurđici, a zlatne medalje dobili su Jasmin, Frane, Maja M. i Štefica.

- Zapravo otkako sam ovdje došao, u koju god ekipu uđem, izgubim - našalio se Roberto i dodao: To me slomilo danas. Tako sam ljut bio, ali to treba prihvatiti i krenuti dalje.

Da bi se otjeralo sve ono loše što je nekada bilo i da bi se krenulo novim putem, tradicionalni je seoski događaj zapaliti krijes, pa su tu priliku imali i farmeri. Okupili su se oko krijesa, zapalili ga i zapjevali Zvjezdice Danice. Za šestero finalista sutra kreće prava utrka za glavnu nagradu. 

VIDI OVO! Božićna čarolija: Ovih 5 lokacija na zagrebačkom Adventu definitivno morate posjetiti!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin