Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
15 komentara

Farmeri se opet posvađali oko duhana: 'Goni se više od mene'

Nagrada olimpijade je bila roštilj te je gubitnički tim morao ispeći roštilj pobjedničkom, žutom, timu. Farmeri okušali u trčanju s košarama na glavi, skakanju u vrećama, jahanju magaraca, vožnji ljudskih tački...

Foto: nova tv
15 komentara

Svađa oko duhana, tko je koliko dobio, tko je koliko popušio od prvoga tjedna omiljena je među farmerima. Na farmu je stigao trgovački putnik po posljednji put, a gazdarica Kristina odlučila je da će sav kupljeni duhan pripasti finalistima. No, Đurđa nije tako shvatila, a upravo zbog duhana posvađala se s Lucijom. Dok je Lucija tvrdila kako nije pitala Đurđicu duhan, Đurđica je govorila da jest.

Foto: nova tv

- Ma daj goni se više - odbrusila joj je Lucija i dodala: Što je s tobom Đurđa? Jesi ti pukla?. Saša, Edita i Anica pokušali su joj objasniti kako nitko od farmera povratnika nije dobio duhan, a čokolade koje su kupili od trgovačkog putnika, svojom dobrom voljom podijelili su s farmerima povratnicima.

- Vi se oko toga uopće ne bi trebali zamarati. Tih 60 dukata je nas šest trebalo odlučiti što ćemo napraviti s njima - poručio je
Saša. Farmeri su se danas okušali u olimpijadi snage, sposobnosti, vještine i umijeća koncentracije. U žiriju su se našli počasna gazdarica Kristina, Ivan i mentor Joža. Šestero finalista nije sudjelovalo u igri, a ostatak se podijelio u dva tima po istom principu kao i na početku njihove farmerske avanture - vađenjem kamenčića iz jutene vrećice. Tako su se u crvenom timu našli Edita, Roberto, Srećko i Đurđica, a u žutom timu Jasmin, Frane, Maja M., Štefica i Matej.

Foto: nova tv

Nagrada olimpijade je bila roštilj te je gubitnički, crveni, tim morao ispeći roštilj pobjedničkom, žutom, timu. Farmeri okušali u trčanju s košarama na glavi, skakanju u vrećama, jahanju magaraca, vožnji ljudskih tački te klackalici.Kristina je tako podijelila srebrne medalje Srećku, Editi, Robertu i Đurđici, a zlatne medalje dobili su Jasmin, Frane, Maja M. i Štefica.

- Zapravo otkako sam ovdje došao, u koju god ekipu uđem, izgubim - našalio se Roberto i dodao: To me slomilo danas. Tako sam ljut bio, ali to treba prihvatiti i krenuti dalje.

Foto: nova tv

Da bi se otjeralo sve ono loše što je nekada bilo i da bi se krenulo novim putem, tradicionalni je seoski događaj zapaliti krijes, pa su tu priliku imali i farmeri. Okupili su se oko krijesa, zapalili ga i zapjevali Zvjezdice Danice. Za šestero finalista sutra kreće prava utrka za glavnu nagradu. 

Foto: nova tv

VIDI OVO! Božićna čarolija: Ovih 5 lokacija na zagrebačkom Adventu definitivno morate posjetiti!

Naši partneri pišu
Message