Obavijesti

Show

Komentari 8

Farmeri se urotili protiv Lupina, Drviš vrijeđa Aleks

Farmeri se urotili protiv Lupina, Drviš vrijeđa Aleks
4

Fotograf Ivan Stjepan Lepen (57) izabran je za prvog dualista, koji se bori za ostanak na farmi. Iako su ga izabrali, Lupino je htio biti nominiran

VIDEO

Fotograf kaže da više niti ne zna razlog zbog kojeg se prijavio u “Farmu”. Stefan Lupino razočarao se u sustanare kad je saznao da su se urotili protiv njega. Iznenadio se, kaže, koliko su pojedinci dvolični. Neprijateljstvo farmera otišlo je predaleko, smatra Lupino. Alen je neku večer, nakon što se Lupino s njim našalio i izlio mu malo vode na glavu, toliko poludio da ga je Lupino umalo udario. Nakon što su fotografa proglasili prvim dualistom, djelomice zato jer je i on to sam želio, farmeri su počeli komentiti Lupinove zasluge. Svi znaju kako je on jedan od rijetkih farmera koji je od početka izvršavao obveze. Cijepao je drva, brinuo se o životinjama i uvijek bio na raspolaganju. Nekoliko komentara “s visoka”, razbijanje vrata i bezobrazne Lupinove izjave nakon nekoliko čašica, stajale su ga mržnje farmera. Jedini koji je uz njega je Davorin Bogović.
- Bio je jako bitan za ovu farmu. Brinuo se i držao stvari pod kontrolom - podsjetio je ukućane roker. Gazdarica Hana nije se dala smekšati te je rekla kako je svatko zamjenjiv.

ALEKSIN DEČKO NIJE HTIO SEKS
Farmerice su dan provele u razgovoru o muškarcima i djeci.
- Ja sam se trebala s jednim ženiti jer sam mislila da sam trudna. Poslije je otišao u vojsku, a ja sam htjela biti manekenka pa sam ga odbila - otkrila je Aleksandra gazdarici Hani.
Djevojke su se dotakle i teme gubitka nevinosti. Aleksandra je priznala da ju je dečko prvi put odbio što joj je teško palo pa ga je zato i ostavila. Zvao se Mihael, a u vojsci je bio poručnik.
- Ja sam se htjela seksati, a on ne. Onda sam ga napucala - kaže Aleksandra, koja na Farmi najviše vremena provodi upravo s Hanom i Sviscem s kojima najćešće razmjenjuje nježnosti pred ostalim farmerima.

STEFANY JE NAVODNO TRUDNA?
Stefany Hohnjec već danima povraća i žali se na grčeve u želucu, što je natjeralo farmericu Aleks da joj kaže kako je sigurno trudna. Aleksandra ima "feeling" za trudnoću dok Stefany tvrdi da je to zapravo nemoguće.

DRVIŠ VRIJEĐA ALEKS: IMAŠ CELULIT I KRIVE NOGE
Osim Stefany koju muče "opasni" problemi, i Stipe ima problema s ostalim ukućanima. Tako mu se često na tapeti nađu Aleksandra, Svizac i sama Stefany. Boksač manekenku Aleks često podbada izjavama da kakva je ona to manekenka kad ima krive noge i celulit i trbuh, dok je Alenu rekao kako je nadimak Svisac dobio zato jer ima takve zube. Za sada mu nitko od spomenutih farmera nije uzvratio istom mjerom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin