Obavijesti

Show

Komentari 19

'Farmerica' Hana na Hvaru se ljubila s prijateljicom

'Farmerica' Hana na Hvaru se ljubila s prijateljicom
4

Halida, mama farmerice Hane, vjeruje kako njezina kći iskušava lezbijske odnose jer je to sada u trendu i tako skreće pozornost na sebe

VIDEO

Sarajka Hana Hadžiavdagić plesala je u bikiniju i vrućim traper-hlačicama. Oko nje i njezine plavokose prijateljice bilo je muško društvo. Kad su se strastveno poljubile, njezin dečko Deen i ostali muškarci počeli su zviždati.
Ovotjedna gazdarica farme i samoprozvana Paris Hilton prošlo ljeto partijala je na mondenom otoku Hvaru. Njezina majka Halida Imamović tvrdi kako su skromna obitelj koja nema ni automobil.
- Kao dijete rastavljenih roditelja Hana je odmalena tražila pozornost. Nije ona Paris Hilton - rekla je njezina majka, koja je kćeri zbog uspjeha na Fakultetu političkih znanosti platila povećanje grudi.
Za Haninu lezbijsku vezu mama kaže da je to samo trend pa ga i Hana prati te kako zato odlazi u gay klubove. Deenova bivša menadžerica Bernarda Tolić tvrdi da je sramota za Deena što je prvi izašao iz showa.
- Ovo mu je bio promašaj u karijeri - rekla je Bernarda Tolić.

ALEKSANDRA NAPADA SVISCA
Pohotna bivša missica pod svaku cijenu želi napaliti ionako već izmanipuliranog Alena tako što se cijelo vrijeme pred njim šeće oskudno odjevena. U jednom trenutku ga je čak i zaskočila simulirajući seksualni odnos. Potom se raširila na krevetu i pitala ga zašto nije iskoristio prezervativ te mu je savjetovala da bude malo kreativan. Alen joj je na to odgovorio da mu ona može u tome pomoći. Bivša missica uzvratila je da joj je "jako uska" što je Svisca bar privremeno zadovoljilo. Pretpostavlja se da bi Aleksansdra mogla biti prva osoba koja će popustiti i poseksati se pred TV kamerama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...