Obavijesti

Show

Komentari 21

Farmerski skandali: Lupino se potukao, Antu svrbjela 'lulica'

Farmerski skandali: Lupino se potukao, Antu svrbjela 'lulica'
12

Letjele su šake među natjecateljima, demoliralo se imanje, pokazivale su se grudi, pljuštale su uvrede, bilo je i seksa, odnosno nema čega nije bilo. No bilo je i ljubavi koje su izvan showa završile brakom...

VIDEO

Prije deset godina počelo je emitiranje reality showa 'Farma' u kojoj su seks, skandali, tučnjave i svađe bili dio svakodnevice. 
Gotovo da ne postoji ljubitelj reality showa koji se ne sjeća tučnjave u kojoj su sudjelovali Stipe Drviš (46) i Stephan Lupino (66).

 

Nakon što je Lupino opsovao djevojke, Stipe ga je nazvao 'pederom', a nekoliko trenutaka nakon šake su letjele na sve strane. U tučnjavi je stradala i Stefany Hohnjec, koja je dobila udarac u glavu. Nova TV iste je sekunde prekinula prijenos uživo, a Stipu i Lupina odveli su s imanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Drugu sezonu 'Farme' obilježile su svađe između nekad vrlo popularnoga bračnog para Gotovac. Osim seksa, gledatelji su imali priliku gledati i njihove svakodnevne svađe.

 


- Radiš idiotarije od sebe i karijere u koju sam uložio toliko novca - vikao je Ante tadašnjoj supruzi Simoni. Uvrede su 'pljuštale' na sve strane, a ostali su zapamćeni i po 'pametnim' izjavama poput: 'Rekla sam Anti da opere lulicu jer kad se ne opere, dođu mu bakterije i lulica ga svrbi i onda je živčan'.

Osim Ante, Simoni je na seoskom imanju najviše problema stvarala glumica Petra Maroje (35), s kojom se i potukla. 


 

- Kurvetino stara, mene ćeš tući! - vrištala je Simona, a Petra joj je zatim 'opalila' šamarčinu. Zbog incidenta tadašnju finalisticu Petru su diskvalificirali. Gotovčevi su se razveli 2008., a nedugo nakon i povukli su se iz javnosti.

 

Prije dvije godine Simona je izrekla sudbonosno 'da' ugostitelju Stanislavu Mijokoviću, a Gotovac ni nakon trećeg braka nije pronašao ljubav svog života. Iako Ante nije pobijedio u drugoj sezoni, nagovorio je prijateljicu Maju Morales (28) da se prijavi u iduću sezonu.

Starleta ipak nije mogla podnijeti rad i smrad na imanju pa je napustila 'Farmu' nakon 48 sati sudjelovanja. Atraktivna plavuša nedugo nakon napustila je estradne vode, a danas navodno živi u Francuskoj. Njezina sustanarka Sabina Ćedić (31), koja je ostala zapamćena po pokazivanju golih grudi u realityju, također se povukla iz javnog živote te sreću pronašla izvan granica Lijepe Naše.

Strpljenja i živaca nije imao ni hvarski pjevač Stjepan Barišić Gego (49) koji je poznat kao član Picigin Banda. Njega su diskvalificirali iz showa nakon što je u navali emocija demolirao kućicu na imanju.

Iako su svađe i tučnjave obilježile ovaj reality, Josip Ivančić (40) i Jelena Bosančić (32) dokazali su da postoji i ona ljepša strana showa. Zaljubili su se ispred malih ekrana, ali su ljubav nastavili i nakon što se reality završio. Danas su roditelji dvoje djece koji više nikada ne bi sudjelovali u ovakvom programu.

 

U showu su se zaljubili i bivša Miss Universe Ivana Paris (33) i nekadašnji mister Dino Bubičić (35). Prema pričama ostalih kandidata par se često seksao na farmi, a tada su opovrgavali da su u vezi. Nekoliko mjeseci nakon izlaska iz showa prestali su se skrivati. Supružnici žive u Rijeci te imaju sinove Leonida (7) i Noela (2). 

- 'Farma' mi je odredila cijeli život. Da nisam tamo bila, nikada ne bih upoznala svojeg supruga. Zbog njega sam se i preselila u Rijeku u kojoj sam, prije nego što sam upoznala Dinu, bila svega tri puta.  Zbog ljubavi sam onda dala otkaz na dobro plaćenom poslu u Zagrebu i preselila se. Sve mi se nekako izokrenulo nakon te Farme, u pozitivnom smislu - ispričala je svojedobno Ivana. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'