Obavijesti

Show

Komentari 57

Fatalna Goga: 'Uskoro ću se udati za udovca Žuži Jelinek'

Fatalna Goga: 'Uskoro ću se udati za udovca Žuži Jelinek'
5

‘A TEK MU JE 98’ Iako još nisu dogovorili sve detalje svadbe, umirovljena pedagoginja kaže kako će se za Milorada Ronkulina udati do kraja svibnja

VIDEO

Milorad i ja ćemo uskoro pred oltar, pohvalila nam se Goga Friščić. Školska pedagoginja u mirovini budućeg je muža zavela na sprovodu njegove supruge Žuži Jelinek.

Fatalna Goga, kako Friščić mnogi nazivaju, pažnju javnosti zaokupila je 2012. kad je u svom stanu u zagrebačkoj Kozarčevoj ulici skrivala fra Šimu Nimca, koji je bježao od policije zbog optužbi da je zlouporabio svoj položaj u Crkvi te pronevjerio 9.8 milijuna kuna.

Fra Šime je kasnije osuđen na dvije godine zatvora, a Friščić se hvali kako je s njim i dalje u prijateljskim odnosima. Ispred svojeg stana fatalna Goga svojevremeno je u automobil 'utrpala' Ivu Sanadera, koji je bježao od novinara. Ronkulina je fatalna Goga zavela je na sprovodu njegove supruge Žuži Jelinek.

- Povezala nas je Žužina kći Dijana Marazza jer se žalila da joj je teško gledati Milorada kako pati nakon ženine smrti - ispričala nam je nedugo zatim Gordana. Prijateljstvo s udovcem Titove osobne krojačice ubrzo je preraslo u ljubav.

LANI SU SE SKORO VJENČALI 

Gordana ga je, naime, početkom veljače prošle godine namjeravala odvesti u gradsku vijećnicu na vjenčanje. No Ronkulinova rođakinja Senka, koja godinama skrbi o njemu, tada je tvrdila da se Goga nije htjela udati za Žužina udovca nego ga je pokušala nagovoriti na brak s nepoznatom Suadom Dogan iz Jajca, što joj nije uspjelo. Nakon toga Gordana je najavila da će angažirati odvjetnika kako bi spriječila Senku da Ronkulinu oduzme poslovnu sposobnost, što joj nije uspjelo.

Gordana, koja je udovica postala nakon što je 1993. preminuo slikar Ivo Friščić, njezin drugi suprug, odlučna je u naumu da se uda za 98-godišnjeg umirovljenog suca.

- Vjenčat ćemo se do kraja mjeseca, a još se dogovaramo gdje ćemo razmijeniti zavjete - kaže Gordana. Dodaje kako postoji mogućnost da se ona i Ronkulin vjenčaju i u inozemstvu. Planiraju romantičnu svadbu te još razmišljaju koliko će ljudi pozvati na proslavu.

'VITALAN JE BEZ OBZIRA NA DOB'

- Obred će najvjerojatnije biti u intimnoj atmosferi, a na svadbeni pir pozvat ćemo najuže prijatelje - ispričala je Goga. Ronkulina je u veljači za njegov 98. rođendan iznenadila tortom 'ledeni vjetar' i crvenom ružom. Tad se pohvalila kako je njezin odabranik, bez obzira na njegovu dob, jako vitalan.

- Vjerujem da ćemo uz Božju pomoć dočekati i njegov stoti rođendan - rekla nam je umirovljenica. Za dečka kaže i kako je mentalno prekrasan te jako karizmatičan, a za prošlogodišnji rođendan darovala mu je nekoliko poklona.

- Seksi igračka koju sam mu kupila sigurno bi nasmijala Žuži, a ja sam mu je poklonila kao šalu - ispričala je Friščić. Ronkulin dane provodi šećući zagrebačkim parkovima.

- Kad bi postavili pametne klupe na kojima bih mogao puniti gadgete, surfao bih internetom cijeli dan. Ovako moram svako malo tražiti Gogu da trči po gradu i traži utičnicu - rekao je nedavno 98-godišnjak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao