Obavijesti

Show

Komentari 70

Fatalna Ingrid zavela Luku: U ljubav vjeruje i želi biti majka

Fatalna Ingrid zavela Luku: U ljubav vjeruje i želi biti majka
10

Iskreno vjerujem da će mi se ljubav ponovno dogoditi, baš kao i majčinstvo koje si toliko priželjkujem, rekla nam je Ingrid prošlog mjeseca, dok je još tajila vezu s Lukom...

VIDEO

Trenutačno sam u statusu samac, rekla nam je krajem travnja Ingrid Divković (35), spisateljica i ekspertica u sociološkom eksperimentu "Brak na prvu". No, čini se kako joj se ljubavni život naglo promijenio. Ingrid je objavila kako je u vezi s Lukom Budakom (29), koji je u spomenutom showu tražio srodnu dušu. Zajedno s kolegama Borisom Blažinićem i Itom Štefanek, Ingrid je Luku spojila s Nadijom Amić (29), ali ta veza nije prošla slavno. Sad je, pak, Luka pronašao sreću upravo s Ingrid, koja mu je nekoliko mjeseci prije "namještala ženu".

POGLEDAJTE VIDEO: Gafovi u showu

Pokretanje videa...

01:12

Njihov odnos prešao je s prijateljske na ljubavnu razinu nakon neplanirane prijateljske kave u Zagrebu. Ipak, kaže Ingrid, u showu nije bilo naznaka simpatija već je na Luku gledala isključivo profesionalno i nastojala mu je pomoći što više. Luka je u show ušao otvorena srca, a nije se nadao da će se "spetljati" s eksperticom.

Šok nakon 'Braka': Ekspertica Ingrid i Luka Budak su u vezi
Šok nakon 'Braka': Ekspertica Ingrid i Luka Budak su u vezi

- Što se tiče ovakvog scenarija nakon showa, to nisam mogao ni zamisliti - rekao je Luka, a Ingrid se nadovezala:

- On je zaista jedan od onih ljudi na koje, kada ih upoznate, ne možete ostati ravnodušni.

Ingrid je krajem prošle godine prekinula sedmogodišnju vezu u kojoj je, kako nam je rekla, spoznala što za nju znači ljubav, obitelj i brak.

- Shodno tome, iskreno vjerujem da će mi se ljubav ponovno dogoditi, baš kao i majčinstvo koje si toliko priželjkujem - rekla nam je Ingrid prošlog mjeseca, dok je još tajila vezu s Lukom.

Osim što je Budak njoj pomogao da prebrodi period nakon prekida dugogodišnje veze, i ona je njemu bila oslonac kad je zbog posljedica korona virusa ostao bez posla.

Ali, zaista su dobro krili svoju romansu. Nisu se u početku pratili na društvenim mrežama, nisu objavljivali zajedničke fotografije, a nisu ih ni znatiželjni gledatelji viđali skupa, kao što su Gordanu Marelli (38) i Adama Kromera (33), koji su tako otkrili svoju vezu. Luka ima kuću u Zagrebu i našao je novi posao, pa u budućnosti ne planira selidbu na more, iako Ingrid živi u Rijeci. No, ona već neko vrijeme u planu ima selidbu u metropolu, jer joj je, kaže, stresno živjeti na relaciji Zagreb-Rijeka. 

Ingrid se još nije udavala, ali kaže kako prava ljubav uvijek pronađe put. 

- Vjerujem da ljubav kao takvu, iskrenu i stvarnu ni najmanje ne zanima tko gubi, a tko pobjeđuje. Ljubavi je oduvijek bila dovoljna ljubav i to je njezina najveća snaga - zaključila je. 

Spisateljica je kazala kako se ona ne smatra stručnjakinjom za ljubavne veze poput njezinih kolega iz showa te da savjeti koje je davala počivaju na intuiciji i energiji koju osjeti pri upoznavanju s ljudima. 

- Pridajem pažnju svemu onome što je eterično, iracionalno i pomalo nerazumno - rekla je Ingrid, koja je sebe smatrala  "glasom srca".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...