Obavijesti

Show

Komentari 86

Fatalna plavuša iz Top Guna se zapustila: 'Neprepoznatljiva je'

Fatalna plavuša iz Top Guna se zapustila: 'Neprepoznatljiva je'
10

Glavna glumica Kelly McGillis se neće pojaviti u novom nastavku Top Guna. Osamdesetih je osvajala glumom i atraktivnim izgledom, a danas, kako i sama priznaje, izgleda zapušteno...

VIDEO

Američki blockbuster iz 1986. 'Top Gun' dobit će nastavak, a glavna glumica iz prvog filma Kelly McGillis (60) neće glumiti u novom filmu. Nekadašnju seks bombu snimili su fotografi u ležernom izdanju u blizini svog doma na Floridi kada je odlazila u crkvu.

EXCLUSIVE: Thirty-two years after shooting to super-stardom in Top Gun, Kelly McGillis is barely recognisable as she attends a church service near her rural home in North Carolina

Kelly je osvojila srca publike glumeći fatalnu plavušu Charlie Blackwood u prvom nastavku filma. Zavela je Mavericka, kojeg glumi Tom Cruise (55), i postala seks simbol. Osamdesetih je osvajala glumom i atraktivnim izgledom, a danas, kako i sama priznaje, izgleda zapušteno.

Premda je Kelly nedavno izjavila kako bi voljela biti u nastavku Top Guna i imati manju ulogu, producenti je ne žele u novom filmu, piše Mirror.

screenshoot

Želi da je mediji ostave na miru

Šezdestogodišnja glumica danas izgleda potpuno drugačije nego prije. Posljednjih godina nije u fokusu javnosti. Rijetko se pojavljuje na javnim događanjima, ne daje intervjue, odustala je od glume i vodi bar na Floridi. Uz to, bavi se humanitarnim radom te radi s ovisnicima i alkoholičarima.

U jednom od rijetkih intervjua je izjavila da se zapustila i da ne želi raditi na sebi nikakve estetske operacije. Paparazzi su je uhvatili u ležernom izdanju na putu do crkve u blizini njene kuće na Floridi, a mnogi su komentirali da izgleda neprepoznatljivo.

screenshoot/Pixsell

Kad su je 2014. upitali želi li glumiti u nastavku Top Gun-a, Kelly je rekla da želi barem malu ulogu.

U medijima se pojavila dvije godine kada je napadnuta u svome domu u Sjevernoj Karolini. Pritom je zadobila masnice i ogrebotine, a na društvenim je mrežama objavila fotografiju s maskom za kisik na licu i objasnila da se osjeća tjeskobno.

Fanovi jedva čekaju nastavak

Novi Top Gun, po nazivom Top Gun: Maverick, će se prikazivati u kinima u ljeto 2019. i uvelike će se razlikovati od prvog nastavka. Radnja će biti smještena u svijet moderne tehnologije i dronova. 

- Piloti su zastarjeli i zamjenjuju ih dronovi. Tom Cruise je tu da pokaže da nisu zastarjeli - rekao je producent Jerry Bruckheimer. U prvom dijelu su glumili i Val Kilmer (58), Anthony Edwards (56) poznat po seriji 'Hitna služba' te Tom Skerritt (84). Uz Toma Cruisea, u nastavku će se pojaviti i Val Kilmer.

- Nastavit ćemo u tonu prvog dijela filma. Avijatičari se vraćaju i potreba za brzinom. Imat ćemo brze strojeve. Bit će to natjecateljski film - rekao je u Tom Cruise u intervjuu prošle godine za američku televiziju Access.

Uloga ih je vinula u zvijezde

Uloga u prvom nastavku je glavne glumce dignula u sam vrh Hollywooda. Za atraktivnu plavušu Kelly McGillis to je bio vrhunac karijere. Ostvarila je neke manje uloge i posvetila se privatnom životu. Kelly iza sebe ima dva braka, a 2009. (dok je još bila u braku) je svijet šokirala izjavom da je lezbijka.

VIDI OVO: Na internetu osvanule Beyoncine gole fotke!

Cruiseu je uloga pilota Mavericka otvorila mnoga vrata, a on je tu priliku i iskoristio i postao jedan od najplaćenijih glumaca na svijetu. Val Kilmer je u filmu glumio Toma Kazanskog, najvećeg rivala Tomu Cruiseu. Nakon Top Guna glumio je u mnogim uspješnim filmovima. Godinama se borio s karcinomom jezika, a nedavno je potvrdio da će se pojaviti u nastavku.

- Službeno je: snima se Top Gun 2. Spreman sam. Tome, spreman sam na dvoboj! - napisao je Kilmer na društvenoj mreži. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin