Obavijesti

Show

Komentari 26

'Faziletina' kći se udala: Išla je na terapije jer se bojala muških

'Faziletina' kći se udala: Išla je na terapije jer se bojala muških
14

Vjenčanje Deniz i Barışoma je održano u turskome ljetovalištu Çeşme na Egejskome moru, a zavjete sui razmijenili na pješčanoj plaži uz zalazak sunca. Par se upoznao 2017. na snimanju videospota za pjesmu 'Tasma'

VIDEO

Turska glumica Deniz Baysal (28), koja u seriji 'Fazilet i njene kćeri' tumači lik najstarije Faziletine kćeri Hazan, u petak je nakon dvije godine veze i stupila u brak s turskim pop glazbenikom, solistom grupe Kolpa, Barışom Yurtçuom (36).

Vjenčanje je održano u turskome ljetovalištu Çeşme na Egejskome moru, a zavjete su mladenci razmijenili u romantičnoj atmosferi, na pješčanoj plaži uz zalazak sunca.

Deniz je na vjenčanju blistala u snježno bijeloj, raskošnoj vjenčanici spuštenih ramena i bogato ukrašenog korzeta. 

Deniz i Barış upoznali su se početkom 2017. na snimanju video spota pjesme 'Tasma', u kojem radnja prati budući par u opasnoj erotskoj igri, Deniz je domina a Barış njen podložni sluga. I sam naziv pjesme u prijevodu znači 'pseća vodilica/ogrlica'.

Deniz smatra kako je Barış prvi muškarac koje je unio sigurnost u njen život. Naime, glumica se od svoje pete godine borila sa strahom od napuštanja uzrokovanog razvodom roditelja i odlaskom njenog oca.Taj se strah najviše reflektirao na veze s muškarcima.

 - Ako me ostavio otac, to će učiniti i drugi muškarci - smatrala je glumica, no straha se uspjela riješiti s alternativnom istočnjačkom terapijom reiki, koju je pohađala nekoliko godina.

Deniz je već s deset godina počela glumiti u dječjim serijama. U svom radnom gradu Izmiru pokušala je glumiti, ali su je od toga odgovarali. Potom je deset godina glumila u kazalištu i nije odustajala, išla je na brojne castinge te od sporednih uloga dobivala sve veće.

- Kad počnete glumiti, morate se nekako održati. Moja zvijezda nije iznenada zasjala. Došla sam ovdje grebanjem rukama i upornošću - kaže glumica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija