Show

Komentari 7

Fergie je trudna? Cijelo vrijeme rukama prekrivala trbuščić...

Fergie je trudna? Cijelo vrijeme rukama prekrivala trbuščić...

Ukoliko pjevačica zaista čeka dijete, ostaje pitanje je li sreću pronašla s drugim muškarcem ili je odlučila dati drugu šansu ubrzo bivšem suprugu

Šuška se da je trudna Fergie (44), bivša pjevačica grupe Black Eyed Peas. Kamere su je 'uhvatile' u društvu sina i prijateljice na ručku u Los Angelesu, a pjevačica je otkrila trbuščić i time potaknula glasine o trudnoći. Djelovala je izrazito sretno, a čitavo vrijeme rukom je skrivala trbuh.

*EXCLUSIVE* Fergie has a Brentwood lunch with friends and son Axl Jack

Inače, Fergie se posljednje dvije godine razvodi od supruga, glumca Josha Duhamela (46). Njih dvoje su na papiru još uvijek u braku jer nisu predali kompletnu dokumentaciju. Prema pisanju stranih medija, pjevačica je tek u lipnju ove godine predala službeni zahtjev za razvod, no Josh na to nije odgovorio i tako su krenuli problemi. 

*EXCLUSIVE* Fergie has a Brentwood lunch with friends and son Axl Jack

Sud je nedavno paru 'zaprijetio' da će ostati u braku, ako do sredine listopada ne predaju sve potrebne papire. Vezu su započeli 2004., nakon što se pjevačica s bendom pojavila u epizodi njegove serije 'Las Vegas'. Par se zaručio 2007., a vjenčao 2009. te imaju sina Axla (6). 

PA/Pixsell

Glavni razlog razvoda navodno je njegova želja za proširenjem obitelji, koju je pjevačica potpuno ignorirala jer joj je glavna okupacija bila karijera. Ukoliko je Fergie zaista trudna, preostaje nam vidjeti je li sreću pronašla s drugim muškarcem ili je Joshu odlučila dati drugu priliku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci