Show

Komentari 24

Filip Hrgović i njegova Marinela poznaju se još iz djetinjstva, a spojila ih je ljubav prema sportu

Filip Hrgović i njegova Marinela poznaju se još iz djetinjstva, a spojila ih je ljubav prema sportu

Marinela se isprva bojala da je Filip grub, ali je ubrzo shvatila da je dobar, pažljiv i zanimljiv. Nakon šest mjeseci veze, 1. lipnja  2019., izrekli su sudbonosno 'da' u župnoj crkvi Svih Svetih u Sesvetama

Boksač Filip Hrgović (30) ima sjajnu karijeru, a ide mu i u ljubavi. Posljednje tri godine u braku je s Marinelom Hrgović, koja mu je velika podrška u svim aspektima života. O njoj ima samo riječi hvale, a koliko se vole vidi se i na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Par se zna još iz djetinjstva jer su oboje odrasli u Sesvetama. Tamo su se i zaljubili, a spojila ih je ljubav prema sportu. Hrgovićeva draga trenira odbojku pa oboje razumiju što znače naporni treninzi i odricanje. Slavni boksač rekao je jednom prilikom da Marinela zna njegov tempo pa ne inzistira na svojim željama nego se prilagođava njegovim obvezama.

- Marinela je cura iz Sesveta, studentica ekonomije i sportašica. Znamo se oduvijek, iz istog smo kvarta, a s vremenom smo se počeli dopisivati, nakon toga i izlaziti. I Marinela je pravi borac, uz studij radi u Plivi te igra odbojku u Dubravi, drugoligaškom klubu. Imam sreću što smo se našli, jer kao sportašica zna kakav mi je tempo pa ne inzistira na svojim željama nego se prilagođava mojim obavezama - rekao je svojedobno Hrgović.

Marinela se isprva bojala da je Filip grub, ali je ubrzo shvatila da je dobar, pažljiv i zanimljiv. Nakon šest mjeseci veze, 1. lipnja  2019., izrekli su sudbonosno 'da' u župnoj crkvi Svih Svetih u Sesvetama, a o njezinoj raskošnoj vjenčanici dugo vremena se pričalo. Mladenka je tada blistala u dugoj vjenčanici s čipkom i velom, a u rukama je nosila veliki buket ruža. Filip je za kuma odabrao najboljeg prijatelja iz djetinjstva Brunu Malića, a Marinela je tu čast dodijelila prijateljici Antoniji Tokić.

Na izlasku iz crkve puštali su bijele golubice, a slavlje se nastavilo na jednom ekskluzivnom imanju nadaleko Zagreba.

Vjenčanje boksača Filipa Hrgovića i Marinele Čaja u župi Svih svetih u Sesvetama

Marinela svog Filipa često uživo bodri na mečevima. U subotu ga očekuje još jedan u nizu i to protiv Kineza Zhanga Zhileija (39). Hrgoviću će to biti najveća borba u karijeri, a pobjednik nje u Džedi u Saudijskoj Arabiji postat će obvezni izazivač za svjetski naslov.

Boxing - Oleksandr Usyk v Anthony Joshua - WBA, WBO and IBF Heavyweight World Title - Weigh-in