Obavijesti

Show

Komentari 18

Filip Kleva: Samantha me na snimanju oborila s nogu

Filip Kleva: Samantha me na snimanju oborila s nogu
3

Glumac iz Kostrene novi je ljubavnik fatalne Kim Cattrall iz filma “Seks i grad”. U filmu je snimio nekoliko scena. Upoznao je i slavnu Lizu Minelli

VIDEO

Oduševljen sam! Zbog ugovora o šutnji ne smijem reći hoću li postati Samanthin 'ulov’. Ali da, ona me oborila s nogu - priznaje bivši Mister turizma Hrvatske i svijeta, koji u nastavku filma “Seks i grad” glumi mladića za kojim poludi slavna “gutačica muškaraca”. Filip Kleva (24) iz Kostrene pored Rijeke bi, kako je i izjavljivao i želio, trebao postati ljubavnik seksi Kim Cattrall (53). Ulogu je dobio na audiciji, a odabran je među 10.000 kandidata.
U filmu je snimio nekoliko scena. Upoznao je i slavnu Lizu Minelli (63). Ona je u filmu pjevala na vjenčanju Carriena prijatelja, homoseksualca Stanforda, a Filip kaže da s obzirom na godine izgleda odlično.
- Scenu smo snimali u studiju Stainer u Brooklynu. Stajao sam kraj Carrie i Face, odnosno Sarrah Jessice Parker i Chrisa Notha. Samantha je bila zanosna u haljini boje šampanjca. Iako joj se godine vide na licu, izgleda sjajno - kaže Filip, koji bi rado izveo Kim Catrrall. Sarah Jessicu (44) opisao je kao malenu i mišićavu ženu, ali i vrlo slatku.
- Ona je super. Na setu se samo zafrkava - kaže Filip koji je dosad glumio u hrvatskim telenovelama “Villa Maria”, “Obični ljudi” i “Zabranjena ljubav”. Njegova majka Dorotea Glažar ističe da mu se trud isplatio.
- Filip je sretan. Nedostaje nam, ali on se zna brinuti o sebi. U New Yorku ima svoj stan - kaže majka. Kao dijete išao je na sate plesa, glume i jezika te na manekenske tečajeve.

JA SAM JOŠ SITNA RIBA, ALI TRUDIM SE
Filip je kao srednjoškolac u razmjeni učenika otišao u SAD. Majka kaže da mu je otad Amerika prirasla srcu. Nakon odustajanja od studija ekonomije otišao je u New York, gdje je upisao školu za film i televitiju. Uloga u “Seksu i gradu” mu je prva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina
Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl