Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
5 komentara

Svemu je došao kraj: Foršpan za 'Avengers 4' je napokon tu

Nastavak najpoznatije Marvelove franšize na filmskom se platnu trebao pojaviti u svibnju 2019., a objavljeni trailer najavljuje spektakularno finale kakvo još nije viđeno...

5 komentara

Objavljen je trailer za četvrti nastavak Marvelovih 'Osvetnika'. Film je u svjetska kina trebao doći 3. svibnja 2019., a obožavatelje Marvelove franšize novi trailer ostavio je bez daha. 

Pogledajte prvi video

Četvrti nastavak najpoznatije Marvelove franšize na filmsko platno još jednom dovodi Iron Mana, Kapetana Ameriku i Crnu Udovicu, a u njihovim avanturama akcije zasigurno neće nedostajati. Uz te junake prvi put vidimo i Clinta Bartona, znanog prije kao Hawkeye, koji nam se vraća u novoj ulozi, onoj smrtonosnog Ronina. Osim njega pojavljuje se i Ant Man, što je bilo predskazano na kraju 'Ant Man and The Wasp'.

Foto: Twitter/Screenshot

Treći nastavak 'Osvetnika' potpuno je oduševio publiku, ali i kritičare koji su sumnjali u taj dugo najavljivani film. Ne samo to, već je film čak i s troškovima izrade između 300 i 400 milijuna dolara postao jedan od profitabilnijih filmova uopće.

Ukupna mu je zarada bila čak dvije milijarde dolara, što je zarada o kojoj velika većina drugih filmova može samo sanjati.

Part of the journey is the end. pic.twitter.com/bk0QzTsYmA

Trailer 'Osvetnika' odmah je oduševio sve vjerne Marvelove obožavatelja, a dosad ga je na YouTubeu pogledalo više od 460 tisuća ljudi.

Kao i u prethodnom uratku, i u ovom glumi mnoštvo zvijezda. Tako ćemo vidjeti gotovo sve zvijezde koje su glumile i u prethodnim filmovima. Nastupaju Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, a kako smo vidjeli i Jeremy Renner. Uz njih se pojavljuju i Samuel L. Jackson, Chris Pratt (posljednji od tri Chrissa), Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Don Cheadle, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Tom Holland, Benedict Cumberbatch, Paul Rudd te Brie Larson.

Na žalost, Tom Hiddleston ne nalazi se na popisu glumaca, pa je posve vjerojatno kako je smrt Lokija u prethodnom filmu bila stvarna.

'Avengers: Endgame' u kina dolazi 26. travnja 2019. godine.

Tema: FILM

Message