Obavijesti

Show

Komentari 17

Finalni pregovori oko snimanja, svatko će dobiti 17 milijuna kn

Finalni pregovori oko snimanja, svatko će dobiti 17 milijuna kn
5

Svi detalji oko okupljanja i snimanja zasad se drže u velikoj tajnosti, ali šuška se da bi trebala biti prikazana retrospektiva i intervjui, koji uključuju i američku voditeljicu Ellen DeGeneres

VIDEO

U tijeku su finalni dogovori i pregovori o ponovnom okupljanju kako bi se snimio serijal 'Prijatelja' od sat vremena, a u njima sudjeluje kompletna glumačka postava legendarne serije, piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO O SERIJI I GLUMCIMA: 

Pokretanje videa...

serija prijatelji 01:24

Dakle, na male ekrane uskoro bi se mogli vratiti Rachel, Ross, Monica, Chandler, Phoebe i Joey, a svatko od njih mogao bi zaraditi između 2,25 do 2,5 milijuna američki dolara (između 15 i 17 milijuna kuna).

Warner Bros

I dok neke uopće ne zanima koliko će novca staviti u džep već im je bitno samo da gledaju nove epizode serije, strani mediji pišu kako je Jennifer Aniston (50), Courtney Cox (55), Lisi Kudrow (56), Mattu LeBlancu (52), Matthewu Perryju (50) i Davidu Schwimmeru (53) već bilo ponuđeno milijun dolara, ali su oni to odbili. 

Svi detalji oko okupljanja i snimanja zasad se drže u velikoj tajnosti, ali šuška se da bi trebala biti prikazana retrospektiva i intervjui, koji uključuju i američku voditeljicu Ellen DeGeneres (62).

Perry popustio i otvorio profil, ekipa 'Prijatelja' se šali s njim
Perry popustio i otvorio profil, ekipa 'Prijatelja' se šali s njim

- Postoji interes, ali zasad još sve ne možemo uskladiti i sve pokrenuti - izjavio je jedan od čelnih ljudi HBO-a Kevin Reilly.

CNN

To će biti prvi put da se ekipa okuplja nakon 16 godina, a tijekom snimanja posljednje dvije sezone svatko je zarađivao po milijun dolara. Obožavatelji serije lude već danima. Matthew Perry najprije je na Twitteru napisao kako se sprema nešto veliko, a onda je otvorio profil na Instagramu gdje ga je u samo nekoliko sati zapratilo više od 2 milijuna ljudi. Dobrodošlicu su mu zaželjele i Jennifer Aniston te Lisa Kudrow.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu