Show

Komentari 2

Finalno poglavlje je pred nama: Iskusit ćemo punu Millinu moć

Finalno poglavlje je pred nama: Iskusit ćemo punu Millinu moć

'Ponekad mi se čini da cijeli život samo trčim i ubijam', kaže Alice dok ubija još jednu tisuću zombija i vojnika Umbrella Corpsa. Alice nije osoba s kojom se možemo šaliti

Screen Gems nam je dao još jedan foršpan za šesti nastavak predugačke franšize koja nas muči već gotovo petnaest godina. No ako imamo sreće, ime iz naslova ('Resident Evil: The Final Chapter', 'Konačno poglavlje', op. a.) stvarno će i značiti da je svemu došao kraj.

A kako možemo vidjeti u foršpanu, Milla Jovovich se vratila, kao Alice, i putuje natrag u Raccoon City (nije li taj grad spaljen nuklearnom bombom?), gdje Umbrella Corp skuplja svoje snage za posljednju bitku protiv preživjelih nakon apokalipse.

Iako je ugođaj, a i vizualni dojam foršpana odličan, i dalje nas muči pomisao da bismo mogli dobiti još jednu grozotu kao što je bio 'Resident Evil: Osveta'. Ipak, kako se čini da, barem po izgledu sobe s laserima, pokušavaju ne napraviti katastrofu, ćemo filmu dati šansu.

Uz stare glumce (Iain Glen, Shawn Roberts, Ali Larter) u ovom nastavku pojavljuje se i i Ruby Rose iz 'Orange Is The New Black', jasno, uz Millu Jovovich u glavnoj ulozi.

'Resident Evil: The Final Chapter' se u kinima očekuje krajem veljače naredne godine.

Najčitaniji članci