Obavijesti

Show

Komentari 100

Financijski problemi: Severinine firme dužne su 1,7 milijuna kuna

Financijski problemi: Severinine firme dužne su 1,7 milijuna kuna
3

Sevkin PR Grgin nije bio dostupan da nam prokomentira nagomilane Sevkine dugove, kao ni šuškanja da je Tomica Petrović opet “zajašio” u sedlo kao Severinin menadžer nakon godinu dana pauze...

VIDEO

Tvrtke kojima je Severina Kojić (48) vlasnica ili suvlasnica nagomilale su više od 1,7 milijuna kuna dugova u 2019. godini. Recimo, tvrtka DUK Production. Severina joj je jedina osnivačica i osoba ovlaštena za zastupanje. Ova tvrtka je u 2019. uprihodila nešto više od 752.000 kuna. Međutim, godinu su završili u gubitku od 88.800 kuna, navodi se u servisu Poslovna Hrvatska.

POGLEDAJTE VIDEO: Severina u dugovima

Pokretanje videa...

Severina u dugovima 01:30

Također, duguju dobavljačima čak 920.000 kuna. Ni druga tvrtka povezana sa Severinom nije završila godinu u plusu. Glazbeni program d.o.o. uprihodio je 362.800 kuna, ali godinu su završili s gubitkom od 637.000 kuna. Uz to, tvrtka dobavljačima duguje 866.400 kuna, navodi se u servisu Poslovna Hrvatska. Osnivači, odnosno suvlasnici Glazbenog programa su Severina Kojić i Tomislav Petrović, koji ujedno vrši dužnost direktora tvrtke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
wellnes- Severina

Za Severininu treću tvrtku Dobrodošao u klub d.o.o. još nema podataka u Poslovnoj Hrvatskoj za 2019. godinu, ali na stranicama FINA-e se navodi kako su ukupno imali 3,23 mil. kn prihoda i 1,75 mil. kn rashoda. Kako navodi FINA dobit za to razdoblje iznosi 1,21 mil. kn.

Podsjetimo, to je tvrtka koja je dobila potporu za isplatu minimalnih plaća. Krajem travnja Severinin PR menadžer Davor Grgin izjavio je kako je Severina zatražila da se uplaćena sredstva za potporu vrate. Dodao je tad da je pokrenut postupak za opoziv. Javili smo se Grginu i upitali ga jesu li sredstva za potporu već vraćena.

- Odmah po zahtjevu opoziva mjere u tvrtki Dobrodošao u klub d.o.o. uplaćena sredstva su vraćena na račun koji nam je poslao HZZ - odgovorio nam je Davor Grgin. Poslali smo upit HZZ-u i zatražili odgovor na isto pitanje kako bismo dobili potvrdu Grginovih navoda, ali do zaključenja ovoga broja nije nam stigao njihov službeni odgovor.

A Sevkin PR Grgin nije bio dostupan da nam prokomentira nagomilane Sevkine dugove, kao ni šuškanja da je Tomica Petrović opet “zajašio” u sedlo kao Severinin menadžer nakon godinu dana pauze...

Vodice: Koncertom Severine otvoren 11. CMC festival

Novi su to financijski problemi za pjevačicu. Podsjećamo, Severina Kojić morat će platiti novčanu kaznu u još neutvrđenom iznosu, svakako većem od nekoliko desetaka tisuća kuna, jer se oglušila o odluku Županijskog suda u Dubrovniku te nakon njihove zabrane na svojem Facebook i Instagram profilu objavila nekoliko “prigodnih” fotografija na kojima je sa sinom.

Koliko će točno Severina morati uplatiti u državni proračun odlučit će Općinski građanski sud u Zagrebu, u čijoj je predmet nadležnosti. Naime, dubrovački sud potvrdio je privremenu mjeru zagrebačkog suda iz srpnja prošle godine, prema kojoj se pjevačici na Facebooku i Instagramu zabranjuje objavljivati fotografije malodobnog sina, kojeg ima iz veze sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem (54).

Zagreb: Koncert Severine uveličao otvorenje Designer Outlet Centra

Također, sud joj je naložio da u roku od osam dana od pravomoćnosti rješenja ukloni sve njegove fotografije s društvenih mreža. Sud je propisao i da će, u slučaju da se ogluši na ovu odluku, Severina morati platiti 5000 kuna novčane kazne, koja će se određivati u duplo većem iznosu svaki put kad ignorira zabranu.

A uza sve te financijske i sudske probleme, Severini ne ide ni na ljubavnom planu. Šuška se kako se posvađala sa suprugom Igorom Kojićem (32) i da se nisu vidjeli više od mjesec dana, kad je Severina napustila Beograd. U međuvremenu je uspjela zaratiti i s Igorovim roditeljima, Draganom i Oljom. Danas se Seve na društvenim mrežama pohvalila fotkama iz studija u kojem radi na novim pjesmama, dok je Igor pratio utakmicu Crvene zvezde. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje