Obavijesti

Show

Komentari 0

Fly 2 Moondance promotivna turneja: Oxia i Forest People

Fly 2 Moondance promotivna turneja: Oxia i Forest People
7

Prvo predstavljanje Moondance festivala održalo se prošle subote u zagrebačkom Mikseru. Nastavlja se ovog vikenda u vodičkom klubu Opium i splitskom Mastersu

Ovog vikenda vodički Opium i splitski Masters pripremaju nova uzbuđenja na elektronskoj sceni sa serijalom partija Fly 2 Moondance. U prvom će već u subotu za pult Oxia, jedan od najpoznatijih francuskih techno/electro/house DJ-eva i producenata, a u drugom dan poslije glavni gost je Forest People, producent iz susjedne BiH koji je u samo nekoliko godina stekao respektabilan status na sve zahtjevnijoj europskoj techno sceni.

Prošlog su tjedna objavljeni prvi headlineri, datumi i lokacije drugog izdanja festivala moderne elektronske glazbe Moondance koji će se održati 16. i 17. kolovoza na dvije pozornice, jedna u kuli Kamerlengo, a druga na stadionu Batarija, dok je VIP prostor u kuli sv. Marka. Glavni gosti festivala su najbolja DJica svijeta Nina Kraviz, zatim Anthony Rother, Agoria, Vince Watson i Forest People. 

Promotivna turneja Fly 2 Moondance promovira festival i Trogir kao novu party destinaciju u Dalmaciji.

Prvo predstavljanje Moondance festivala održalo se prošle subote uz škotskog techno/house virtuoza Vincea Watsona u zagrebačkom Mikseru. Slijedi Fly 2 Moondance u vodičkom klubu Opium u subotu 19.4. kada u goste stiže francuski remixer, producent i DJ - Oxia. Uz njega će nastupiti Edy C, Scheva, Antonio i Pero FullHouse. Ulaznica je 50 kn do ponoći, a 70 kn poslije. 

Dan poslije (20.4.) sprema se Uskršnji Fly 2 Moondance prostoru bivšeg splitskog kluba Masters gdje će se predstaviti još jedan Moondancer - Forest People iz susjedne BiH. Ovo je njegov premijerni nastup u Dalmaciji. Nastupit će još i Darko J i Pero FullHouse. Ulaznica je 50 kn. 

Oxia - Na partyju će nastupiti Oxia, jedan od najpoznatijih francuskih techno/electro/house DJ-eva i producenata te rado viđen gost u Dalmaciji. Prvi nastup u ovim krajevima imao je prije 11 godina u Aurori, na poznatom party-u s Umekom. Pravim imenom Olivier Raymond, Oxia je poznat kako po brojnim kvalitetnim samostalnim izdanjima, tako i po suradnji sa svojim francuskim kolegama, kao što su npr. The Hacker, Laurent Garnier, Miss Kittin, Kiko i drugi. Možemo slobodno reći da je Oxia mezimac domaće scene, te da na ovim prostorima uživa status prave zvijezde. 

Forest People - mladi je bosanski DJ i producent koji je u samo nekoliko godina stekao respektabilan status na sve zahtjevnijoj europskoj techno sceni. Izdanjima na eminentnim etiketama kao što su Driving Forces, Planet Rhythm i drugima uspio se izboriti za svoje mjesto pod techno suncem te tako osigurao ispunjen kalendar mjesecima unaprijed po najboljim klubovima. Zanimljivo je da mu je DJ nastup sastavljen isključivo od njegovih produkcija što je popriličan raritet.