Obavijesti

Show

Komentari 14

Folk pjevačica urlala je na policiju, drugu tukao pas?

Folk pjevačica urlala je na policiju, drugu tukao pas?
7

Folk zvijezda Ana Nikolić navodno je nevezana prebrzo vozila beogradskim ulicama. Danijela se pojavila s modricama na licuna festivalu u Kotoru

VIDEO

Folk pjevačicu Anu Nikolić prošlog tjedna navodno su zbog prebrze vožnje zaustavili u Beogradu. Srpski mediji prenose da se pjevačica posvađala s policajcima te da je odbila izići iz Audija. Navodno je urlala da nije kriva i da joj nikako ne napišu kaznu. Osim za brzu vožnju, navodno je dobila kaznu i zbog toga što se nije vezala. Anin brat i menadžer odbacio je navode o incidentu riječima da pjevačica već neko vrijeme ne vozi budući da ima vozača.

FOLK PJEVAČICA MASNICE PRAVDA LJUBIMCEM
Folk pjevačica Danijela Vranić s modricama na licu se pojavila na nedavnom festivalu u Kotoru. Srpski mediji prenose da je s nepoznatim muškarcem stigla u kockarnicu dva sata iza ponoći. Izvori otkrivaju da se pijana kasnije posvađala s pratiteljem. On je navodno htio napustiti kockarnicu, njoj se nije dalo, pa ju je izvukao van. Danijela se kasnije pojavila s masnicama. Odbacila je navode o tome da ju je netko pretukao. Kazala je da ju je udario pas. Šuška se da je pjevačica u dugovima.

NOKAUTIRAO SELMU ZBOG NEISPUNJENE ŽELJE
BiH pjevačica početkom mjeseca završila je u bolnici nakon incidenta u beogradskom noćnom klubu. Selma Bajrami navodno je odbila gostu na 'uho' otpjevati pjesmu 'Kakvo tijelo Selma ima'. Nakon štu mu je navodno rekla da ga može 'poduvati', gost ju je udario nekoliko puta.

VUKOVAR: ZBOG BOMBE OTKAZALI FOLK KONCERT
Nedavni nastup srpske pjevačice Mire Škorić otkazan je nakon anonimne prijetnje bombom. Mira je bila šokirana budući da godinama pjeva u Hrvatskoj i nikad nije imala problema.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski