Obavijesti

Show

Komentari 14

Folkerica Kaja Ostojić prekinula s igračem Rijeke, a onda zavela slavnog talijanskog vaterpolista

Folkerica Kaja Ostojić prekinula s igračem Rijeke, a onda zavela slavnog talijanskog vaterpolista
11

Kaja Ostojić prije mjesec dana u Beogradu je upoznala poznatog talijanskog vaterpolista Gonzala Echeniquea, kada je on tamo s klubom Pro Recco osvojio Ligu šampiona

VIDEO

Katarina Kaja Ostojić (38) nedavno je prekinula trogodišnju vezu s hrvatskim nogometašem i igračem Rijeke, Mateom Pavlovićem (32). Srpski mediji prvo su pisali kako je razlog njihova prekida Kajina nacionalnost no, izvor blizak turbofolk pjevačici sada tvrdi drukčije. U cijelu priču upletena je treća osoba. 

Kaja Ostojić prije mjesec dana u Beogradu je upoznala poznatog talijanskog vaterpolista Gonzala Echeniquea (32), kada je on tamo s klubom Pro Recco osvojio Ligu šampiona. 

Waterpolo Italian National Team Collegiate Training Settebello Italian Waterpolo Team at Caldarella Pool

Iako je turbofolk pjevačica tada još uvijek bila u vezi s nogometašem Mateom, navodno ju to nije spriječilo da priđe Talijanu, piše Blic.

- On je s ekipom slavio pobjedu na jednom beogradskom splavu. Tu se, sasvim slučajno, našla i Kaja, koja je bila u izlasku s prijateljicama. Kada ga je vidjela, nije mogla vjerovati koliko liči na njezinog tadašnjeg dečka - rekao je izvor Informera, koji je blizak pjevačici.

Kako dalje navodi izvor, Kaja je prišla vaterpolistu da razgovaraju, a kasnije su razmijenili brojeve. 

- Baš tih dana Mateo je rekao Kaji da više neće igrati za francuski Amiens i da želi potpisati za Rijeku. Ona je poludjela! Nije htjela preseliti se u Hrvatsku. Tada se počela i intenzivno dopisivati s Gonzalom - dodao je izvor i napomenuo da je Kaja hrvatskom nogometašu rekla samo da ne želi u Hrvatsku i da bi bilo najbolje da prekinu. 

- Mateo ne zna da je ostavljen zbog Gonzala! Vaterpolist ju je pozvao da dođe u Recco, gdje trenutno živi, a ona je prihvatila poziv. Pakira kofere, zaljubljena je - zaključio je izvor. 

FINA World Championships

Kaja je u utorak navečer gostovala u emisiji Ognjena Amidžića u kojoj je javno govorila o prekidu s nogometašem. Rekla je kako je istina da su prekinuli i da ona želi ostati dostojanstvena. 

- Kad jednom odem, ja se ne vraćam - rekla je folk zvijezda. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO MI BOLJE KUHA?'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin