Obavijesti

Show

Komentari 75

Fosili shrvani Rajkovom smrću: 'Teško je, s njim odlazi i dio nas'

Fosili shrvani Rajkovom smrću: 'Teško je, s njim odlazi i dio nas'
3

Odlazak glazbene legende pogodio je brojne njegove kolege, koji se opraštaju od Dujmića. Nisu naravno iznimka ni njegovi fosili, s kojima je najdulje surađivao.

VIDEO

U 66. godini preminuo je Rajko Dujmić, glazbenik i skladatelj, vođa grupe Novi fosili te dobitnik je Porina za životno djelo. Od srijede navečer nalazio se na jedinici intenzivnog liječenja na Odjelu neurokirurgije u KBC-u Rijeka na Sušaku. Tamo je dovezen u srijedu u večernjim satima nakon što je doživio tešku prometnu nesreću. Završio je u induciranoj komi, iz koje se nije probudio. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vijesti su to koje su pogodile brojne Rajkove kolege. 

- Što ću vam reći? Jako mi je teško, tim više jer sam njegov vjenčani kum. Žao mi je zbog Rajka, bio je dio naših života više od četvrt stoljeća - rekao nam je basist 'Novih fosila' Marinko Colnago.

Vladimir Kočiš Zec bio je također vrlo emotivan:

- Kad 25 godina živiš i odrastaš i glazbeno i umjetnički s nekim čovjekom, onda imam osjećaj da je s Rajkom otišao i dio mene. Istovremeno sam ponosan što sam imao priliku raditi tako dugo s čovjekom koji je imao izvanserijski autorski talent. Neizmjerno mi je bilo teško gledati Rajka koji je posljednjih godina imao puno privatnih i zdravstvenih problema, ali sve to je ljudski i razumljivo. Nema nikakve ljutnje, ostala su samo lijepa sjećanja na velikog skladatelja i glazbenika - rekao je. 

I Sanja Doležal iskreno žali. 

- Čula sam vijest i najiskrenije žalim za Rajkom. Ostaju sjećanja na jednog genijalca, velikog glazbenika i skladatelja kakvih teško da više ima. Ako postoji utjeha u ovom trenutku, onda je to spoznaja da će deseci njegovih pjesama živjeti zauvijek. Nadživjet će i sve nas. Iskrena sućut obitelji, mogu samo zamisliti kroz što sad prolaze, jer smo kroz to prošli moja djeca i ja kad mi je umro muž, rekla je Sanja Doležal, pjevačica 'Novih fosila', čiji je suprug Nenad Šarić bio bubnjar u bendu i umro je 2012. godine. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...