Obavijesti

Show

Komentari 14

'Fotke' iz srednje: Pogledajte kako su poznati prije izgledali

'Fotke' iz srednje: Pogledajte kako su poznati prije izgledali
10

Na internet stranici Ancestry.com osvanule su fotografije iz godišnjaka na kojima su Cindy Crawford, Kevin Costner, Snoop Dogg, Dustin Hoffman i Owen Wilson

VIDEO

Fotografija srednjoškolke Cindy Crawford, samo je jedna od pregršt slika slavnih koje se nalaze u godišnjaku objavljenom na internet stranici Ancestry.com. 

Danas 46-godišnja manekenka pohađala je srednju školu u Illinoisu. U dobi od 16 godina otkrio ju je fotograf koji ju je fotografirao dok je radila ljetni posao. Godinu dana kasnije na natjecanju Elite Model Management's Look of the Year osvojila je drugo mjesto nakon čega je postala članica manekenske agencije The Elite u Chicagu.

Cindy je maturirala 1984. godine. Dobila je stipendiju za studij kemijskog inženjerstva na sveučilištu Northwestern, no od fakulteta je odustala zbog manekenske karijere.

Osim Cindy, na internet stranici osvanule su i fotografije tada 12-godišnjeg Owena Wilsona, Calvina Cordozara Broadusa, Jr. poznatijeg kao Snoop Dogga te glumaca Kevina Costnera i Dustina Hoffmana.

Danas 43-godišnji Wilson na fotografiji pozira u školskoj uniformi u St. Mark's školi u Teksasu u Dallasu. Prema pisanju britanskih medija, fotografija je snimljena prije nego je slomio nos tijekom tučnjave u školi. 

Snoop Dogg je još u srednjoj školi bio osuđen zbog posjedovanja kokaina

Reper Snoog Dogg pohađao je politehničku srednju školu Long Beach. Još u školskim danima bio je osuđen zbog posjedovanja kokaina zbog čega je odslužio šestomjesečnu zatvorsku kaznu. Na fotografiji u godišnjaku reper izgleda poput šminkera i nosi Lacoste majicu. 

Kevin Costner je promijenio nekoliko srednjih škola zbog očeva posla

Danas 57-godišnji Kevin Costner za godišnjak je pozirao u dresu za bejzbol. Fotografija je snimljena kada je glumac pohađao srednju školu u Orange Countyju. Glumac je pohađao nekoliko srednjih škola u južnoj Kaliforniji jer mu se otac, koji je bio inženjer, često morao seliti zbog posla.

Dustin Hoffman na fotografiji se smješka u bijeloj majici i hlačicama s teniskim reketom u ruci. Hoffman (75) maturirao je u Los Angelesu 1955. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine
Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment
NAKON TEŠKOG TJEDNA

Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment

Mislim da je Lovre očekivao da ću napisati da ostajem i nije shvatio koliko je ovo mene pogodilo, emotivno je rekla Klara