Mnogi ne znaju za Charlesovu romansu sa suprugom svojeg prijatelja, Camilla ju je mrzila | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 12

FOTO Charles je imao romansu sa ženom najboljeg prijatelja, a Camilla nije skrivala mržnju...

FOTO Charles je imao romansu sa ženom najboljeg prijatelja, a Camilla nije skrivala mržnju...
6

Charlesa je privukao njezina ljepota, zabavan duh i australska neformalnost pa je dvojac počeo sve više vremena provoditi zajedno

VIDEO

S ljubavnim trokutom Camilla, Charles i Diana javnost je upoznata još od 90-ih, ali postojala je još jedna žena za koju britanski mediji tvrde da je osvojila Charlesovo srce.

POGLEDAJTE VIDE:

Pokretanje videa...

charles i camilla 01:25

Lady Di je i sama u jednom intervjuu izjavila da je jedan od razloga zašto njezin brak nije funkcionirao to što su u njemu bile tri osobe. Tada princ Charles nije ni pokušavao skrivati svoje simpatije prema Camilli koju je zavolio i prije nego je upoznao Dijanu, ali postojala je još jedna žena za koju britanski mediji tvrde da je također bila Charlesova velika ljubav. 

PRINCE CHARLES AND LADY DIANA SPENCER ENGAGEMENT

Njezino ime bilo je Dale Kanga Tryon bila je udana za jednog od Charlesovih najbolji prijatelja, lorda Anthonyja Tryona. U dokumentarcu 'Prince Charles' Other Mistress' iz 2008. otkriveni su detalji ove veze o kojoj javnost nije mnogo znala. 

Dale je u dokumentarcu bila opisana kao velika i prva prijetnja Camilli. Charles ju je javno opisao kao 'jedina žena koja me je doista razumjela'.

68452834

Tryon je rođena  Melbourneu, a u London se preselila 1972. godine i za nekoliko tjedana upoznala svog budućeg supruga lorda Anthonyja Tryona, za kojeg se vjenčala iduće godine. Udajom je ušla u svijet britanske aristokracije koji joj je do onda bio nepoznat, i ubrzo je pronašla prijatelja u Charlesu.

Portreti novog britanskog  kralja

Charlesa je privukao njezina ljepota, zabavan duh i australska neformalnost pa je dvojac počeo sve više vremena provoditi zajedno. Dale je obožava i ostatak njegove obitelji, pa su ona i lord Tryon čak bili pozvani u Balmoral, gdje je jahala s kraljicom Elizabetom II.

- Dale je tijekom godina jako pažljivo pričala o Charlesu o medijima te je negirala sve navode da je ikada bila u vezi s princem - kaže izvor blizak kraljevskoj obitelji.

U isto vrijeme dok je bio s Dale navodno je počela i njegova romansa s Camillom, a poznavatelji Charlesovih ljubavnih veza u dokumentarcu tvrde da se dvije žene nisu mogle podnijeti

Britain's Queen Elizabeth dies aged 96

Dale i Camilla su obje sinovima dale ime Charles te je obojici dječaka današnji kralj Charles III. bio kum na krštenju. Navodno je njihova romansa završila jer je Dale namjeravala javno otkriti detalje njihove veze. Kraljevska obitelj odlučila je stati na kraj toj vezi čim su saznali njene namjere.

Nakon problema s kemijskama, kralj Charles dobio je jednu na poklon: 'Za svaki slučaj...'
Nakon problema s kemijskama, kralj Charles dobio je jednu na poklon: 'Za svaki slučaj...'

 Dale Tryon je preminula u 49. godini nakon duge borbe s bolesti, svega tri mjeseca nakon smrti princeze Diane.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 12

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu