Obavijesti

Show

Komentari 5

FOTO Glumicu Laru Flynn Boyle su ulovili kako baca smeće: 'Pa skroz se izobličila od zahvata'

FOTO Glumicu Laru Flynn Boyle su ulovili kako baca smeće: 'Pa skroz se izobličila od zahvata'
7

Glumica se rijetko kada pojavljuje u javnosti, a fotka na kojoj se nalazi u ležernom izdanju izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama

VIDEO

Glumicu Laru Flynn Boyle (53), poznatu po ulozi u seriji 'Twin Peaks', fotografi su 'ulovili' dok je iznosila smeće ispred kuće u Los Angelesu, a izgleda neprepoznatljivo, prenosi New York Post.

Glumica je na dan svog 53. rođendana, 24. ožujka iznijela smeće u svome dvorištu, a fotografi su je ulovili u ležernom izdanju.

Lara Flynn Boyle looks almost unrecognizable as she runs household errands outside her LA home on the morning of her 53rd birthday.

Nosila je trenirku, kariranu košulju na kopčanje s bijelom majicom ispod, dugi baloner i Ugg čizme. Fotografija je izazvala brojne komentare na društvenim mrežama.

- 'To se zove starenje!', 'Izgleda dobro. Ne daj bože da žena izađe iz kuće bez šminke i moderne odjeće!', 'Svi starimo s vremenom' - pisali su jedni, ali većini je zasmetalo to što je lice drastično izmijenila brojnim tretmanima i operacijama. 

REUTERS/PIXSELL

- Od zahvata se izobličila. Nevjerojatno koliko ljudi doma nema ogledalo - isticali su kritičari dodajući kako bi joj bolje pristajalo 'prirodno starenje'. 

Glumica je najpoznatija po ulozi Donne Hayward u seriji 'Twin Peaks', koja se prikazivala na ABC-u od 1990. do 1991. godine. Glumila je i u seriji 'The Practice' i 'Las Vegas', a također i u filmovima 'Lucky Dog' i 'Death in Texas'. 

Press Association/PIXSELL

Podsjetimo, Lara nikada nije potvrdila da je otišla pod nož no, prvi znakovi plastičnih operacija mogli su se vidjeti početkom 2000-ih, dok je hodala s Jackom Nicholsonom.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Lara Flynn Boyle has a serious DRINKING problem! **WEB EMBARGO UNTIL 5PM PST ON 02/15/18**

Kad se 2006. udala za agenta za nekretnine Donald Ray Thomas II, mnogi stručnjaci su vjerovali da je bila podvrgnuta većem broju rinoplastike, povećanjima usana, da je stavila filere u obraze i obrve te da je napravila lifting lica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina