Obavijesti

Show

Komentari 187

FOTO Maja Šuput i Nenad u Baywatch stilu na meksičkoj plaži: 'Baš se dobro zabavljaju'

FOTO Maja Šuput i Nenad u Baywatch stilu na meksičkoj plaži: 'Baš se dobro zabavljaju'
11

Tatarinovi su odsjeli u jednom od najskupljih hotela u gradu Cancunu, s cijenom noćenja od 5000 kuna. Čitatelj ih je uočio na plaži

VIDEO

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (42) sa suprugom Nenadom Tatarinovom (38) i 11-mjesečnim sinom Bloomom od početka veljače odmara se u Cancunu u Meksiku. Maja i Nenad opuštali su se na pješčanoj gradskoj plaži, gdje ih je u popodnevnim satima prepoznao naš čitatelj.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Pozirali su i fotografirali se. To je plaža na kojoj se plaćaju ležaljke kafiću koji se tamo nalazi. Mislim da je i dadilja bila s njima - rekao nam je čitatelj. Maja se šetala plažom u ružičastom bikiniju s brazilskim gaćicama.

Lice je "sakrila" iza velikih sunčanih naočala. Nenad se odlučio za kupaće hlačice u "Baywatch" stilu i sportsku majicu. Pjevačica je na pješčanoj plaži fotografirala morsku pučinu te joj je mobitel cijelo vrijeme bio pri ruci. S Nenadom je obavila i nekoliko promotivnih fotografija koje im plaćaju klijenti. Godilo im je što su na plaži gdje ih rijetko tko može prepoznati.

Maja je prošlog utorka fanovima preko društvene mreže najavila to putovanje. Javila se iz Zračne luke "Franjo Tuđman" u Zagrebu i otkrila kako se obitelj Tatarinov uputila u toplije krajeve.

- Bloom osvaja Meksiko - poručila je uz fotografiju na kojoj poziraju u usklađenim bijelim trenirkama. Kasnije je pratitelje obavijestila kako je njezin sin uspješno odradio prvo prekooceansko putovanje te da su nakon 13-satnog leta sretno stigli u meksički grad Cancun.

Obitelj je odsjela u hotelu Ritz Carlton, jednom od najluksuznijih hotela u gradu, u kojemu noćenje za par s djetetom stoji oko 5000 kuna. Maja je odmah po dolasku objavila nekoliko fotografija hotela, plaže i popularnog restorana u kojemu su večerali.

Maja i Nenad zaljubili su se na prvi pogled, a vječnost su si obećali nakon dvije godine veze
Maja i Nenad zaljubili su se na prvi pogled, a vječnost su si obećali nakon dvije godine veze

Iz hotela su Tatarinovi limuzinom stigli na plažu Mandala, gdje je fotografirala svoje prve zavodljive fotke u kupaćem kostimu. Pozirala je na bijelom pijesku u izrezanom jednodijelnom kupaćem kostimu leopard uzorka, a pratitelji su joj na Instagramu poručili da izgleda kao da nikad nije rodila.

 

U nadolazećim danima pjevačica je nastavila obavještavati obožavatelje o novim avanturama u Meksiku. S Nenadom i Bloomom posjetila je i egzotičnu plažu u Tulumu, mjestu koje je već godinama omiljena destinacija velikih svjetskih zvijezda, poput Leonarda DiCaprija (47) i Jennifer Aniston (53).

Upravo na jednoj od romantičnih plaža u Tulumu bračni par Tatarinov proslavio je Valentinovo. Maja je tad Nenadu uz zajedničku fotografiju posvetila emotivnu čestitku.

- Sretno Valentinovo, mužiću - komentirala je uz fotografiju na Instagramu, na kojoj ljubi Nenada u plićaku pješčane plaže, dok je on drži u naručju.

Pokretanje videa...

Maja Šuput 00:58

Uz razgledavanje prirodnih ljepota Meksika, na njihovu egzotičnom odmoru nije nedostajalo ni posjeta prestižnim restoranima i beach barovima. Maja je u takvim prilikama birala glamurozne modne kombinacije, koje je upotpunjavala skupim dizajnerskim modnim dodacima, poput torbice Burberry vrijedne 10 tisuća kuna.

POGLEDAJTE PETU EPIZODU SERIJE ‘TARIK I BUKI’ I OSVOJITE PUTOVANJE!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 187
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...