Obavijesti

Show

Komentari 14

FOTO Megan Fox i Machine Gun Kelly išli na terapiju za parove

FOTO Megan Fox i Machine Gun Kelly išli na terapiju za parove
9

Tijekom vikenda Megan je otpratila zaručnika s Instagrama. Prije nego što je obrisala račun na Instagramu, odgovorila je na komentar obožavatelja koji je napisao kako ju je dečko prevario s gitaristicom iz benda

VIDEO

Baš sam mislila da će ta njihova uvrnuta veza izdržati. Možda još ima nade, napisala je pratiteljica na društvenim mrežama nakon što su počele kružiti priče o prekidu glumice Megan Fox (36) i pjevača Machine Gun Kelly (32).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Megan Fox 01:12

U ponedjeljak su fotografirani zajedno kako napuštaju poslovnu zgradu u Kaliforniji. Izašli su iz zgrade u kojoj se nalaze različiti stručnjaci koji savjetuju parove i pomažu im očuvati vezu i brak.

Svatko je došao sa svojim automobilom. Dan prije Valentinova izgledali su utučeno.

NY: 2021 MTV Video Music Awards - Red Carpet

Ostali su u zgradi oko dva i pol sata. Megan je nosila ljubičasti top, traperice i tenisice, a Gun Kelly crnu majicu s kapuljačom i trenirku.

Tijekom vikenda je Megan potaknula priče o tome da je veza puknula i to zato što je objavila niz fotografija uz tekst Beyonceine pjesme 'Lemonade' koja govori o nepoštenju. Osim toga, otpratila je zaručnika s Instagrama. Prije nego što je obrisala profil na spomenutoj društvenoj mreži, pratila je samo Harryja Stylesa, Timothéea Chalameta i Eminema, s kojim se Machine Gun ne slaže već godinama. 

Prije nego što je obrisala račun na Instagramu, odgovorila je na komentar obožavatelja koji je napisao kako ju je Machine Gun Kelly (32) prevario s gitaristicom koja svira u njegovom bendu.

- Vjerojatno te prevario sa Sophie - napisao je korisnik, na što mu je Megan uzvratila: 

- Možda sam ja njega prevarila s njom.

Machine Gun Kelly and Megan Fox arrive at Clive Davis' famed Grammy Party in Beverly Hills

Megan više ne nosi zaručnički prsten, koji joj je pjevač dao u siječnju 2022. godine. Svojedobno je izjavio kako je riječ o prstenu s trnom, koji će boljeti ako ga ikad pokuša skinuti. 

- Imali su probleme u prošlosti, ali ovoga puta čini se da je ozbiljno - rekao je izvor za Us Weekly, tvrdeći da se dvojac posvađao tijekom vikenda uoči Super Bowla. 

Što se tiče Sophie Lloyd (26), ona je britanska rock i metal gitaristica koja se proslavila YouTube kanalom 2011., a trenutačno je prati preko 800 tisuća ljudi. Kelly je putem Instagrama u svibnju 2022. objavio da u bend prije dugo očekivane turneje 'Mainstream Sellout Tour' stiže nova članica. Sophie je u to vrijeme također objavila kako je uzbuđena i počašćena što će biti dio njegovog sastava. 

Meghan Fox obrisala fotografije sa zaručnikom i počela pratiti njegovog neprijatelja Eminema
Meghan Fox obrisala fotografije sa zaručnikom i počela pratiti njegovog neprijatelja Eminema

Nedavno su Sophie i Kelly imali koncert na zabavi 'Sports Illustrateda', gdje se nije pojavila Megan Fox. Sophie je u petogodišnjoj vezi s Christopherom Painterom, zvanim 'The Painter', koji je također bubnjar i inženjer zvuka.

Cirque du Soleil - Kurios: Cabinet of Curiosities

POGLEDAJTE VIDEO: BI LI GRAĐANI OPROSTILI PREVARU


 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'