Obavijesti

Show

Komentari 8

FOTO Senidah i Rasta zadivili su publiku na partiju na Zrću

FOTO Senidah i Rasta zadivili su publiku na partiju na Zrću
15

Večeras, 24. srpnja, zadnja je večer dugoočekivanog festivala i nastupaju: vija, Kukus, Grše, Gazda Paja, Fox i Connect. Osim najslušanijih izvođača regije, na Zrće stiže i 15 talentiranih finalista IDJ Showa

VIDEO

Druga večer 100% Gang festivala pokazala je izvođače koji na YouTube broje preko 5.5 milijardi pregleda. Senidah, Rasta, Alen Sakić, Klinac, Kali, Zoi, Brzo Trči Ljanmi,  Zera, Rimski, Corona i Banfica – izvođači koji su oduševili Zrće.

Slovenska kantautorica Senidah, koja na YouTube-u broji oko 307 milijuna pregleda, izazvala je pravu euforiju kad je stupila na veliki Open Air stage na Zrću. Otvorila je nastup s najpoznatijom ovogodišnjom pjesmom „Behute“ koja je u samo pet mjeseci skupila 27 milijuna pregleda. Oduševila je sve prisutne ne samo s izvedbom pjesama čije je riječi publika znala od početka do kraja, već i s odjevnom kombinacijom.

Corona i Rimski otvorili su svoj nastup sa svojom najpopularnijom pjesmom „Izvini mama“ koja na YouTube-u broji preko 38 milijuna pregleda, a pjesmu „Pop ikona“ koja je izašla prije samo dva tjedna i već broji preko 2 milijuna pregleda, publika je pjevala s njima u glas. 


Oduševljenje je u 4 ujutro izazvao i najpoznatiji srpski reper, pjevač, producent i osnivač izdavačke kuće 'Balkaton Gang' - Rasta. Njegova najpregledavanija pjesma na YouTube-u je „Adio Amore“ koja broji oko 57 milijuna pregleda. 

Kći Mile Kitića bila je glavna atrakcija na partiju na Zrću
Kći Mile Kitića bila je glavna atrakcija na partiju na Zrću


Večeras, 24. srpnja, zadnja je večer dugoočekivanog festivala i nastupaju: vija, Kukus, Grše, Gazda Paja, Fox i Connect.
Osim najslušanijih izvođača regije, na Zrće stiže i 15 talentiranih finalista IDJ Showa koji će dodatno pojačati atmosferu 100% Gang festivala, na čelu s Amnom, pobjednicom ovog najgledanijeg pjevačkog showa čiji prvi singl broji već sad preko 7 milijuna pregleda. 

Dostupne su jednodnevne ulaznice, a birati možete između Regular floora, Fan pita, VIP Skya i VIP parter ulaznica. 

Ulaznice se mogu kupiti na stranicama Eventima ili na službenim stranicama festivala

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!
PROMO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!

BOK Fest održava se u Bjelovaru se od 26. travnja do 9. svibnja. Uz desetak vrhunskih predstava domaćih i stranih kazališta, Bjelovarčani će tijekom festivala imati priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad
Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.