Obavijesti

Show

Komentari 15

Frane Barbieri: Nismo se razišli, i dalje se družimo...

Frane Barbieri: Nismo se razišli, i dalje se družimo...
4

Sanja i Frane odmarali su na jahti. On je rekao da su u istim odnosima kao i prije 13 godina, ali Sanja nije htjela komentirati njihov sadašnji odnos

VIDEO

- Sanja i ja se nismo razišli. Moja supruga i ja u istim smo odnosima kao prije 13 godina. I dalje se družimo - kratko nam je rekao Frane Barbieri (40). Sanja Duggan (37) nije detaljnije željela komentirati njihov odnos. Neslužbeno doznajemo da je Sanja trenutačno u vezi s građevinskim poduzetnikom Igorom Maksimilijanovićem.
- Sretna sam, i posvetila sam se odgoju sina i poslu - rekla nam je Sanja. S parom je na jahti bila je i Sanjina bliska prijateljica, Fani Stipković (28). Novinarka kaže da se jako lijepo provela i da su se po cijele dane izležavali, kupali i jeli. No nije željela otkriti jesu li točna šuškanja da su Sanja i Frane ostali u braku samo zbog sina.
- Mogu samo reći da su oni najdivniji i najnježniji roditelji na svijetu - zaključila je novinarka i manekenka.
Barbieri se početkom veljače odselio od Sanje. S njom je ostao živjeti njihov sin Lennon Bennet (2), a Frane je na Facebooku objavio da je slobodan. Sanja je ubrzo nakon toga započela vezu s Igorom Maksimilijanovićem. U to je vrijeme Sanja često nosila široke haljine pa se nagađalo da je trudna te kako se s Igorom seli u novi stan.
- Rodit ću jedino ako mi bebu donese roda - našalila se tada Duggan. Dok je Sanja vrijeme provodila s Maksimiljanovićem, šuškalo se da je Frane utjehu našao u Loreni Kovač (20). Manekenka i Frane bili su zajedno na Liscinoj reviji sredinom ožujka.
Lorena je tada tvrdila da nisu u vezi, a sad nam je rekla da joj je drago ako se Frane i Sanja opet vole. Dok se viđao s Lorenom, Frane se intenzivno družio s Vanjom Halilović, ljubavnicom njegovaog prijatelja Gorana Ivaniševića. Viđeni su u svibnju na zajedničkoj večeri.
- Nisam ja nikakav šarmer, ali mi nije jasno zašto se ne bih družio s Vanjom jer je ona vrlo kvalitetna žena - objasnio je tada Barbieri. Vanja nije bila dostupna za komentar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski