Obavijesti

Show

Komentari 3

Frank Castle se vratio: Opaka kazna će snaći sve negativce

Frank Castle se vratio: Opaka kazna će snaći sve negativce
3

Ovog 'superheroja' smo već par puta mogli vidjeti na velikom platnu, no gotovo svaki pokušaj je bio poprilično loše izveden. Hoće li Netflixova verzija napokon zadovoljiti publiku?

VIDEO

Nakon što se Punisher pojavio u drugoj sezoni 'Daredevila', bilo je samo pitanje trenutka kada će se glumac Jon Bernthal vratiti u ulogu Franka Castlea, bivšeg vojnika koji postaje smrtonosni osvetnik na ulicama New Yorka.

Marvelova serija 'The Defenders', koja podsjeća na Osvetnike bez impresivnih superherojskih moći, imala je na kraju svoje prve sezone i ovaj foršpan. Tako da su svi koji su seriju pogledali u komadu dobili i to iznenađenje. Mi ostali morali smo se strpjeti do objave videa standardnim putem.

Pogledajte prvi foršpan za seriju 'The Punisher'

Ovog 'super' heroja smo već nekoliko puta mogli vidjeti na velikom platnu, no gotovo svaki pokušaj je bio poprilično loše izveden. Prva verzija imala je Dolpha Lundgrena, a osim izgleda lika, ništa drugo nije bilo u redu. Drugi film, s Thomasom Janeom u glavnoj ulozi, je donekle uspio predočiti ideju Punishera, no cjelokupan dojam je bio i dalje mlak, uglavnom zbog loše izvedbe Johna Travolte kao glavnog negativca.

Treći film o ovom ubojici kriminalaca je za sada jedini koji je Punishera prikazao onakvim kakav Punisher je, no relativno nepoznat glavni glumac (Ray Stevenson) i loš marketing uništili su i ovaj film.

Za sada su jedine uspješne verzije legendarnog antiheroja ova iz serije 'Daredevil', za koju se nadamo da će uspješno prijeći u svoju seriju te kratki film s (opet) Thomasom Janeom u glavnoj ulozi.

Pogledajte taj film

Serije će biti objavljena tijekom ove godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode