Obavijesti

Show

Komentari 1

Franka s pjesmom „Kao ti i ja" u finalu nagrade Cesarica

Franka s pjesmom „Kao ti i ja" u finalu nagrade Cesarica

Nakon završenog glasovanja za pet hitova predloženih u mjesecu listopadu, publika je nominirala još jednu pjesmu u finale Cesarice - nagrade publike za hit godine

VIDEO

Podsjetimo, u listopadu je publika glasovala za: Ivana Zaka i pjesmu “Dar mar”, Franku i pjesmu “Kao ti i ja”, Massima i pjesmu “Lice varalice”, Ljubavnike s pjesmom “Oko zeleno” te grupu Detour i pjesmu “Vikend”. Zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma „Kao ti i ja“ koju izvodi Franka, a autorski potpisuju Branimir Mihaljević i Nenad Ninčević.

Frankin singl 'Kao ti i ja' pjesma je koja puna tri mjeseca nije silazila iz top 10 hitova nacionalne glazbene ljestvice HR top 40. Produkciju su dodatno začinili vrhunski pjevači škole Husar & Tomčić, što je bio nastavak sjajne suradnje nakon obrade pjesme ‘Crazy'. 

"Kao ti i ja je pozitivna, nježna i u isto vrijeme snažna, energična bezvremenska pjesma. Produkcija je moderna i aktualna, a sjajno zvuči i uživo. Drago mi je i što sam svoju ljubav prema školi Husar & Tomčić uspjela prenijeti na ovu pjesmu, jer su polaznici škole snimili zaista moćne gospel dionice", istaknula je Franka. Reakcije publike su sjajne, što je Franki veliki vjetar u leđa na putu prema izdavanju albuma.

Spot za pjesmu je sniman na romantičnom svjetioniku Sv. Ivan na pučini. Sunce i predivno modro Jadransko more koje okružuje romantični svjetionik najljepša su moguća kulisa ove prekrasne priče Frankinog intimnog svijeta u koji nas otvorena srca pušta.

U tijeku je glasovanje za Klapski hit za hit godine, a novih pet mjesečnih prijedloga za Cesaricu bit će predstavljeno u specijalnom izdanju glazbene emisije PopRock.hr koja će se emitirati 16. studenoga, kada će započeti i glasovanje za nove pjesme u konkurenciji. Glasovanje se odvija putem online kanala za komunikaciju: Facebook stranice Cesarica i Viber javnog profila Cesarica te na službenoj stranici Cesarice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!
PROMO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!

BOK Fest održava se u Bjelovaru se od 26. travnja do 9. svibnja. Uz desetak vrhunskih predstava domaćih i stranih kazališta, Bjelovarčani će tijekom festivala imati priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad
Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.