Show

Komentari 10

Franu se rugaju zbog depresije, on teško diše: 'Nadam se da će ozdraviti, izvest će ga liječniku'

Franu se rugaju zbog depresije, on teško diše: 'Nadam se da će ozdraviti, izvest će ga liječniku'

Proslavu Uskrsa Fran Pujas (23) je proveo van Bijele kuće, a navečer je legao u izolaciju u kojoj mu se pridružila natjecateljica Mina Vrbaški i donijela slatkiše

Dok su se neki stanari, a posebice njegova bivša djevojka Paula Hublin (21), rugali na Franov (23) račun i smijali mu se jer je 'ponovo depresivan', Pujas izgleda ima ozbiljnih zdravstvenih problema. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Fran je cijeli dan otežano disao iako je više puta koristio pumpicu za astmatičare. Propustio je proslavu Uskrsa u 'Zadruzi' i dan proveo sam, izvan Bijele kuće. Vani je pokušavao doći do svježeg zraka, piše Expresstabloid.ba.

Navečer je Fran legao u izolaciju, a pridružila mu se Mina Vrbaški, donijevši mu slatkiše koje su mu poslali fanovi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Franu je brz oporavak poželjela i bivša natjecateljica showa Monika Horvat (28).

- Nadam se da će brzo ozdraviti. Vjerojatno će biti izveden van kod liječnika - kratko nam je komentirala slučaj.

Podsjetimo, Monika je bila zgrožena higijenskim uvjetima u Zadruzi. 

- Higijenski uvjeti su odvratni. Imate dva WC-a na 54 kandidata. Sve je toliko prljavo, pljuju po kući... Žene po podu bacaju krvave tampone i uloške. Fekalije po zidovima. Kako je nekome uopće pošlo za rukom obaviti veliku nuždu po zidu, nikad neću shvatiti... Odvratno nešto! Pa to imanje u mjesec dana se pretvorilo u smetlište! Ona žabokrečina od ulja u začepljenom sudoperu koji nitko nije prao... To je bilo strašno - rekla nam je zgroženo po povratku kući iz Srbije. 

Najčitaniji članci