Obavijesti

Show

Komentari 5

Freddy se vraća: Legendarni horor dobit će još jedan reboot

Freddy se vraća: Legendarni horor dobit će još jedan reboot
2

Iako je Jackie Earle Haley dosta kvalitetno zamijenio Roberta Englunda u rebootu iz 2010. godine, publici i kritici film baš i nije sjeo. Je li to razlog da dobijemo još jedan reboot?

VIDEO

Prošlo je sedam godina otkako smo posljednji put vidjeli Freddyja Kruegera na velikim ekranima. Pričamo o prethodnom pokušaju oživljavanja franšize 'Strava u Ulici brijestova', tj. o relativno loše prihvaćenom filmu iz 2010. godine. Iako je Jackie Earle Haley podosta kvalitetno zamijenio Roberta Englunda, publici i kritici film baš i nije sjeo, iako je gledanost bila odlična.

Vlasnici franšize, New Line Cinema, su stoga krenuli prije nekog vremena u potragu za novim materijalom, a prema govorkanjima, jedan korak su riješili. Scenarist David Leslie Johnson već radi punom parom na novom scenariju za naredni reboot. I dok Johnson, autor drugog dijela 'Prizivanja' (trenutačno piše treći dio) radi na tome, cjelokupan projekt ćemo još neko vrijeme čekati.

Naime, New Line se trenutačno više fokusira na 'Prizivanja' i cjelokupan taj filmski svemir, kao i na nadolazeći film Stephena Kinga, 'Ono'. Zato možemo sa sigurnošću reći da novu 'Stravu' nećemo vidjeti dok ne dođe i treći dio 'Prizivanja' u kina, a projekt ovisi i o uspjehu filma o demonskom klaunu.

Naredno poglavlje u serijalu 'Prikazivanja', ' Annabelle 2', u kina dolazi 10. kolovoza, dok ćemo 'Ono' moći vidjeti 07. rujna u svim boljim kinima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode