Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
32 komentara

'Fuck Off I Love You': Domaće zvijezde u filmu punom seksa

Film Anđela Jurkasa 'Fuck Off I Love You' snimao se godinu dana u potpunoj tajnosti, a prvi prizori otkrivaju zvjezdanu postavu i pregršt 'škakljivih' scena

Foto: Screenshot
32 komentara

Drugi dio trilogije scenarista i redatelja Anđela Jurkasa naziva 'Fuck Off I Love You' dobio je svoj kino teaser. Film, koji je sniman od veljače 2016. do siječnja 2017., sudeći prema prvim prizorima, pun je seksa, golotinje, ali i domaćih zvijezda. 

Film je motiviran sadržajem redateljeve knjige 'Ona' koja će biti objavljena ove godine, a sniman je na lokacijama u Zagrebu, Rijeci, Gorskom kotaru, Lici, Beogradu, Slavoniji, Podravini te Bosni i Hercegovini.

Glavne uloge tumače Judita Franković, Doris Pinčić Rogoznica, beogradska glumica Jana Ilić Milić i Bugarka Elitsa Mateva. Osim njih, u Jurkasovom djelu glume i Jelena Perčin, Csilla Barath, Vera Zima te Stojan Matavulj.

U filmu svoja prva glumačka pojavljivanja ostvaruju i brojne estradne zvijezde poput Gibonnija, Nine Badrić, Tončija Huljića, Tine Katanić, Andree Andrassy, Nives Čanović i mnogi drugi. 

Prvi puni trailer bit će objavljen na proljeće. 

 

Tema: FILM

Message