Obavijesti

Show

Komentari 5

Fulya Zenginer: Poslije mora suza spremna sam za horor

Fulya Zenginer: Poslije mora suza spremna sam za horor
5

Glumica koju su mediji prozvali turskom Džepnom Venerom, otkriva zašto je njezina tvrdoglavost često izluđivala producente nove serije 'Ne brini za mene'

VIDEO

Sinanov život promijenit će se iz temelja poslije plovidbe na koju je krenuo s ocem i Yilmazom, bogatim prijateljem. Kad se nađu u vihoru strašne oluje, Sinan je uspio spasiti prijatelja, ali otac se utopio. Mladić se nije mogao nositi s osjećajem krivnje pa zauvijek odlazi iz rodnog sela. Upisuje fakultet i pridružuje se vojsci, a u roditeljsku kuću vraća se nekoliko godina poslije nesreće koja mu je uništila život. Bogati Yilmaz u međuvremenu je postao vlasnik uspješne tvrtke na čije čelo, zbog velike zahvalnosti, stavlja upravo Sinana. Idiličan odnos između dvojice prijatelja ipak neće dugo trajati. Kad Sinan upozna Yilmazovu lijepu suprugu Bahar, ne može joj odoljeti i oni se zaljubljuju. Osim što je izdao najboljeg prijatelja, malo tursko mjesto uzdrmat će novi ljubavni trokut. Naime, Baharin brat Harun i Sinanov brat Niyazi zaljubili su se u istu djevojku, Kurinju Buke koja se u mirnom selu zaposlila kao kuharica. Zabranjene veze donijet će razdor u dvije obitelji, a burne svađe kulminirat će strašnim ubojstvom. Bukein problematični rođak Serhat usred noći ubija Ahmeta, Niyazijeva mlađeg brata misleći da je Niyazi. Buke će se na kraju ipak zaručiti za Niyazija iako ga njegova majka krivi za smrt mlađeg sina.

Odbila je dvojnicu za skok s litice u more

Turska serija “Ne brini za mene”, koja se od ponedjeljka 30. prosinca prikazuje na RTL-u, vjerodostojno prikazuje tradicionalan život u ruralnoj Turskoj. Producentska ekipa najavljuje i snimanje druge sezone serije. Jednu od glavnih ženskih uloga dobila je glumica Fulya Zenginer (24). Brineta, koju turski mediji zbog visine od 161 centimetar od milja zovu Džepnom Venerom, na setu se pokazala kao prava profesionalka, čija je tvrdoglavost često zabrinjavala kolege.

- Producent mi je rekao da ću u jednoj sceni morati skočiti s deset metara visoke litice u hladno more. Bojao se da to neću moći izvesti i već je počeo tražiti dvojnicu, ali nisam htjela ni čuti za njegov prijedlog. Mislila sam si: ‘Što te ne ubije, to te ojača’, skupila sam snage i bacila se. Sve je bilo brzo gotovo. Snimatelji su mi pomogli da se brzo izvučem iz hladne vode, a kolege su me na kopnu dočekale s dekama i vrućim čajem - rekla je Fulya. Svima na setu tek je nekoliko tjedana poslije priznala da se boji visine, ali sad je, dodaje, sretna jer joj je posao koji obožava pomogao da se riješi strahova koji su je pratili još iz djetinjstva.

Majka je najzaslužnija za njezin uspjeh

Glumica se zbog serije morala preseliti na sjeveroistok Turske što joj nije teško palo. Užurbani Istanbul koji nikad ne spava tako je zamijenila mirnim gradićem Hopom.

- U početku sam mislila da ću umrijeti od dosade jer sam jako hiperaktivna i uvijek se nečim moram zabavljati, ali brzo sam se priviknula na mir i tišinu. Napokon sam imala vremena za čitanje, a najviše sam uživala u šetnjama. Priroda je fantastična. Mještani su me prihvatili kao kćer i svi su me nosili kao kap vode na dlanu. Jedina mana ovog predivnog mjesta je predobra kuhinja. Stalno sam jela i kilogrami su se počeli primati pa sam morala početi trčati - smije se Fulya. Svaki slobodan vikend išla je u Istanbul, a obitelj i prijatelji često su je posjećivali na setu serije.

- Majka je moja najveća obožavateljica i nedostajala mi je do bola. Možda jesam odrasla, ali teško podnosim razdvojenost od nje. Još sam njezina mala princeza - kaže glumica čiji je otac umro kad joj je bilo samo deset godina. Majka je, dok je Fulya bila tinejdžerica, radila dva posla kako bi joj osigurala što joj treba. Prije nego što su je primijetili turski redatelji i producenti, zvijezda serije “Ne brini za mene” studirala je odnose s javnošću, ali nikad nije radila u struci. Televizijski debi imala je u seriji “Doktorlar” iz 2006.

- Svestrana sam i ne bojim se izazova. Nadam se da ću s iskustvom imati sve više poslovnih ponuda u kazalištu i filmu. U seriji ‘Ne brini za mene’ samo sam plakala pa me prijatelji zafrkavaju da bi mi dobro sjela i uloga zlice. Voljela bih snimiti horor - kaže glumica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Rade Šerbedžija nam otkrio sve o novoj ulozi: 'Lijepo je glumiti na svom zagrebačkom jeziku...'
24SATA NA SETU 'VELIKOG PERICE'

Rade Šerbedžija nam otkrio sve o novoj ulozi: 'Lijepo je glumiti na svom zagrebačkom jeziku...'

Šerbedžija u 'Dnevniku velikog Perice' glumi glazbenog menadžera. 'To je na neki način 'nasljednik' Ernesta Fulira iz filma, kojeg je igrao veliki Relja Bašić', rekao je glumac za 24sata

Zvijezde za 24sata o nagradi za Lasagnu: '50.000€ je bijedno i malo! Što danas možete s time?'
DONIRAO SVE BOLNICAMA

Zvijezde za 24sata o nagradi za Lasagnu: '50.000€ je bijedno i malo! Što danas možete s time?'

Grupa Riva je dobila ručne i zidne satove, Tonči Huljić za 24sata kaže da nije iznenađen Markovom donacijom, a Mrle iz Leta 3 smatra da najviše naje*u sportaši
Svećenik opleo po Severini, ona mu odgovorila: 'Ja sam samo imala dobar seks. Želim ti isto'
REAGIRALA NA NEGATIVAN KOMENTAR

Svećenik opleo po Severini, ona mu odgovorila: 'Ja sam samo imala dobar seks. Želim ti isto'

Nakon što je Severina pozvala pratitelje da potpišu peticiju za pravo na pobačaj, našla se na meti negativnih komentara