Obavijesti

Show

Komentari 0

Funhouse ekipa vam priprema 'Mrkli Mrak' u Aquariusu A2

Funhouse ekipa vam priprema 'Mrkli Mrak' u Aquariusu A2
1

Funhouse ekipa poziva vas ove subote na sasvim drugačiju večer... Mračnu večer... Noć kakva bi trebala biti. Pozvani ste na bučnu, rasplesanu i neobuzdanu noć tame

VIDEO

Mislite li da ste doživjeli sve, da ste prošli već svaki plesni podij i čuli, vidjeli, proživjeli svaku pustolovinu, razmislite ponovo. Ove subote, ništa neće biti isto. Klub Aquarius i Funhouse ekipa pozivaju vas ove subote (15.06.2013.) na sasvim drugačiju večer... Mračnu večer... Noć kakva bi i trebala biti. Pozvani ste na bučnu, rasplesanu i neobuzdano bezobraznu noć tame, a ono što slijedi... ni manje ni više nego MRKLI MRAK.

Da li ti je već dosadilo izlaziti svaki vikend tko zna kamo i već unaprijed znati što ćeš raditi, koga NEĆEŠ upoznati i koliko se NEĆEŠ iznenaditi ičime, niti ikog novog upoznati ili se uspjeti nanovo zabaviti sa super ekipom na dosadnom mjestu? - Eto lijeka u samo jednom potezu, a taj je da se ove subote dovučeš, pužeš, doplešeš ili elegantno dovezeš (ili još bolje nek' te netko drugi doveze) do kluba Aquarius na zagrebačkom Jarunu, a luckasto bezobrazna i bezobrazno luckasta Funhouse ekipa će se pobrinuti za ostalo, a to je da upravo tebi ovo bude najbolji izlazak do sada.

Oprez! - Ako se bojite mraka, povedite nekog tko je hrabar. Cure, uhvatite se s frendicama ruku pod ruku ili pak dečka, frenda, ma tipa kojeg si srela na ulazu za ruku i pravac na podij A2 kluba Aquarius gdje te čeka strašni mrak. Da, bit će mRRRak mjuza koja se sprema od početka do samog jutra, a koju će vrtjeti majstor Funhoustične zabave - Martyn Negro, ali osim toga pripremi se i na pravi pravcati MRKLI MRAK na velikom A2 podiju Aquariusa. Nije šala... Sprema se poseban vizualni spektakl / light show kako nitko ne bi udario glavom u.. tuđu glavu?

Mrak je "mrak", a mrkli mrak je onda.. što? - Aha, i mislili smo da ćete znati nastaviti. Neki se u mraku plaše, drugi nalaze oazu mira i preispituju životne odluke, a oni treći..? Oni se nađu s ostalom ekipom koja je u subotu došla na Funhouse, držeći cugu u jednoj ruci, a drugom rukom lamataju zrakom i odjednom počinju skakati u zadovoljstvu jer se "napokon nešto drugačije događa!".

Da se ne dulji bespotrebno i ne izmišlja topla voda jer ne postoje riječi kojima bi se moglo opisati ono što se sprema za ovaj vikend u Akvi. Očito je da će se nakon vikenda moći spomenuti tu i tamo samo ona "Tko je bio - bio je.". Ako imaš dvije čiste u glavi, pa još dvije lude i nečiste, prstohvat volje za izaći na pravo mjesto, u pravo vrijeme i prvenstveno se odlično zabaviti na cjelonoćnom partiju, onda ćeš se pojaviti na eventu "Funhouse: Mrkli Mrak" na A2 flooru kluba Aquarius u subotu i to je to!

Funhouse ekipa poručuje jasno, nacereno i glasno: "Skupi mu.. muškost i pojavi se na flooru. Curke, skupite si.. simpatičnost, upakirajte je u sebe i ako morate vrištati, nek' to bude od uzbuđenja i ekstaze, a ne straha jer nema zeke-peke... Gasimo svjetla i nastat će MRKLI MRAK! Over'n'out.".

Vrata kluba Aquarius A2 na zagrebačkom Jarunu ove subote (15.06.2013.) otvaraju se u 23h i mRRRak zabava traje do danjeg svjetla odnosno jutra.

Ulaz: 30 kn

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Farmer Toni za 24sata: 'Gubitak kćeri ne mogu preboljeti, a Dori i meni je presudila treća osoba'
STIŽE U 'LJUBAV JE NA SELU'

Farmer Toni za 24sata: 'Gubitak kćeri ne mogu preboljeti, a Dori i meni je presudila treća osoba'

Toni Patrčević gledateljima ispred malih ekrana poznat je iz showa 'Superpar'. Tamo je bio s bivšom djevojkom Dorom. Par je vezu prekinuo početkom godine nakon 11 godina veze

Manekenka na meti kritika radi haljine: 'Užas! Pa sve ti se vidi'
NATASHA POLY

Manekenka na meti kritika radi haljine: 'Užas! Pa sve ti se vidi'

Na sebi je imala potpuno prozirnu haljinu francuskog dizajnera Muglera. Svoj izgled upotpunila je decentnim nakitom i crnim štiklama. Međutim, nije svima baš 'legla' njena kombinacija
Aleksandra Prijović s obitelji otišla na zasluženi odmor: Pjevačica se pohvalila fotkom...
NAKON BROJNIH KONCERATA

Aleksandra Prijović s obitelji otišla na zasluženi odmor: Pjevačica se pohvalila fotkom...

Aleksandra Prijović otišla je na odmor sa svojom obitelji. Na društvenim mrežama pjevačica je podijelila zajedničku fotografiju