Obavijesti

Show

Komentari 0

Funhouse Kič vs Modni Ormar after party u Aquariusu!

Funhouse Kič vs Modni Ormar after party u Aquariusu!
1

U jednom kutu odnosno flooru je miljenik publike u "KIČ" ediciji - program FUNHOUSE, a u drugom kutu tj. flooru nalazi se after party MODNOG ORMARA.

VIDEO

Klub Aquarius u subotu (09.11.2013.) poziva sve na jedinstveni sukob titana glazbenog i modnog svijeta. Na 2 floora naći će se prvaci svaki u svojoj kategoriji. U jednom kutu odnosno flooru je miljenik publike u "KIČ" ediciji - program FUNHOUSE, a u drugom kutu tj. flooru nalazi se after party 8. izdanja MODNOG ORMARA.

Na A1 flooru kluba Aquarius održat će se već anualni after party Modnog ormara koji je (za one koji još ne znaju) jedinstvena strukovna manifestacija neprofitnog karaktera, posvećena studentima dizajna i umjetničkih smjerova Sveučilišta, natjecateljskog duha i popraćena žirijem iz inozemstva svake godine predstavlja najtalentiranije mlade kadrove kroz izložbe, radionice i revije u svrhu razvitka hrvatske modne industrije. Modni je ormar ispunio prvu polovicu studenog bogatim modnim programima, koje svakako trebate posjetiti, dok je sredina mjeseca rezervirana za njihov veliki tulum.

Na ulazu u klub moći ćete se fotografirati pred Funhouse wall-om kiča i slave. Nije bitno da li je za tebe naj-kič celebrity Diktator, Nicki Minaj, Lady Gaga, LMFAO, Gangnam style, Pitbull ili netko drugi. 

Fotkaš se na ulazu u klub i poziraš kao tvoj fav-celeb, a tako ćeš postati dio klupske večeri jer će upravo te fotke kružiti ekranima cijelog kluba kroz noć, pa sve do samog jutra. Hell yeah, it's time to paaaartEyyy! Postani kralj ili kraljica kiča, nitko ti neće zamjeriti. Dapače, šuška se da će mito i korupcija biti na djelu već pri ulazu tj. da će Funhouse ekipa potkupiti ekipu KIČ poklončićima kako bi ih pridobili na svoju stranu ove "modno-borbene noći", ali pssst o tome... Ne cjepidlači i ne budi bi*ch, nego se zabavi i probavi KIČ u režiji Funhouse organizacije na A2 flooru.

Boje, klasu, glas, stas i sve što ide ruku pod ruku sa svijetom mode, stila i glamura branit će ekipa K.I.L. DiGITAL koju čine Martina, Ivan i Davor. 

Ideja za osnivanje DJ trojca rodila se u jednom berlinskom kafiću, kao plod desetogodišnjeg druženja i partijanja po mnogim europskim gradovima, u smislu pokretanja novog i urbanog segmenta elektronske klupske scene. Njihov program objedinjuje alternative, indie, synthpop, electroclash, dance punk i electro. - Uz njihov doprinos na A1 flooru, after party MODNOG ORMARA siguran je pogodak.

Funhouse KIČ ili vam A2 floor razbucat će, raspucati, dobro protresti i fino rasplesati DJ-i koji su svoje "mjesto pod suncem" izborili svojim vještinama iza DJ-pulta i izborom najbolje aktualne svjetske elektronske glazbe, a oni su Martyn Negro i Matroda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'