Obavijesti

Show

Komentari 6

Furaju se na Barbie: 'Domenica je baš iskopirala Kylie Jenner'

Furaju se na Barbie: 'Domenica je baš iskopirala Kylie Jenner'
22

I dok je Domenica spot za pjesmu objavila krajem veljače, Kylie je u kutiji za lutke pozirala u listopadu 2018 godine stoga su se obožavatelji počeli raspravljati da li je za Žuvelin stajling inspiracija upravo bila starleta

VIDEO

Iako je prošlo više od četiri mjeseca od Dore, glazbenog natjecanja za pjesmu Eurovizije, obožavatelji na društvenim mrežama šuškaju kako je pjevačica Domenica Žuvela (26) iskopirala stajling jedne najpoznatijih starleta na svijetu Kylie Jenner (21). 

- Loša kopija Kylie Jenner - napisao je Tin Mlivić na društvenim mrežama. Naime, pjevačica je na natjecanju nastupila s pjesmom 'Indigo', a na binu je stala s dvije prateće vokalistice koje su se potrudile izgledati identično.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:52

Za nastup pjevačice bio je zadužen domaći modni dvojac koji se na svom profilu društvene mreže pohvalio stajlingom Domenice kao prave barbike koja pozira u kutiji za lutke uz modne dodatke kao što su štikle, torbice, lančići i sunčane naočale...

Kako bi svoj singl publici predstavila u što boljem svijetlu Domenica se prepustila u ruke modnom dvojcu koji je za nju pripremio tri stajlinga: sivo karirano odijelo kao i ono crne boje. Te kombinacije publika može vidjeti i u njezinom spotu dok je u zlatnoj suknji i žutom puloveru pozirala tek pred kamerama. 

I dok je Domenica spot za pjesmu objavila krajem veljače ove godine, Kylie Jenner u kutiji za lutke pozirala je već u listopadu 2018 godine, stoga su se obožavatelji na društvenim mrežama počeli raspravljati da li je za Žuvelin stajling inspiracija bila starleta. 

Kardashianka se za izgled barbike odlučila na Noć vještica. Kylie je odjenula jednodijelni ružičasti kupaći kostim, stavila plavu periku te pozirala u plastičnoj kutiji nalik Barbie.

'Kao klinka zarađivala sam na benzinskoj i trošila na slatkiše'
'Kao klinka zarađivala sam na benzinskoj i trošila na slatkiše'

Kylie se tada potrudila izgledati što više seksi, a tisućama njezinih obožavatelja jako se svidjela maska lutke. Ipak, Kylie ima i tisuće hejtera kojima se nije svidio njezin izgled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Come On Barbie, Let’s Go Party 🎀

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

- Ti si i bez toga plastična - poručili su joj obožavatelji. No Kardashianka se ne zamara tuđim komentarima, pa je uz šest fotografija koje je objavila kao lutka citirala 'himnu' najpoznatije plastične lutke.

- Život u plastici je fantastičan - napisala je starleta uz jednu od fotografija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu