Obavijesti

Show

Komentari 4

Gabi Novak i Husar u Čarobnoj ljubavnoj priči na Valentinovo

Gabi Novak i Husar u Čarobnoj ljubavnoj priči na Valentinovo
7

Gabi Novak za Valentinovo će se pridružiti Mariji Husar na koncertu za pamćenje. Čarobna ljubavna priča jedinstven je glazbeni događaj kao poklon za praznik ljubavi

VIDEO

Najljepše Valentinovo u Zagrebu ove nas godine očekuje u Hypo centru. Legendarna diva hrvatske estrade Gabi Novak pridružit će se glazbenici Mariji Husar u Čarobnoj ljubavnoj priči. Jedinstvena je to glazbeno – gastro priča koju Marija već tri godine zaredom posvećuje svim ljubiteljima glazbe. U četvrtak 14. veljače od 20 sati Mariji će se pridružiti i prijatelji glazbenici te zajedno s njom slaviti praznik ljubavi.

- Radujem se i jako me veseli koncert, prije svega jer je Valentinovo, jedan lijepi dan i prilika da budemo sa voljenom osobom. Najviše se radujem što ću ponovo pjevati s Marijom. Grupa Divas mi je bila posebno draga i sretna sam što je Marija krenula svojim putem i nije odustala od glazbe. Želim da nam svima ta večer prođe u lijepom sjaju u odnosu na sve ružno što nas okružuje. Nastojat ćemo oraspoložiti i na trenutak izolirati sve prisutne od svih ružnih stvari i slaviti ljubav – izjavila je Gabi Novak uoči koncerta.

U večeri ispunjenoj emocijama, poseban glazbeni repertoar vodi nas kroz razne glazbene žanrove, a vrhunske gastro delicije i probrana vina slavlju ljubavi pridodat će posebnu čar. U ovoj nesvakidašnjoj večeri Marija nas vodi u svoj svijet emocija koje želi podijeliti s nama i podsjetiti nas da je ljubav vrijedna života. Uoči Čarobne ljubavne priče, za Valentinovo, izlazi live CD s prošlogodišnjih live nastupa u Hypo centru.

All inclusive ulaznice za Čarobnu ljubavnu priču mogu se kupiti u sustavu Eventima (www.eventim.hr) ili Hypo uredu, Josipa Marohnića 1, te na stranici www.entrio.hr.

Gabi Novak rođena je 1936. godine u Berlinu, a početkom Drugog svjetskog rata seli se na Hvar. U Zagrebu je završila grafički smjer u školi za primjenjenu umjetnost i nekoliko je godina radila u studiju za animirane filmove. Glazbenu karijeru je započela nastupajući s ljubljanskim Big Bandom. Na Bledskom jazz festivalu 1958. pjevala je u duetu s Louisom Armstrongom nakon čega je dobila ponudu da pjeva na zapadnom tržištu, ali je odustala jer nije htjela pristati na promjenu izgleda i druge uvjete.

Pažljivo je birala pjesme i pjevala samo one koje su joj se sviđale. Vjenčala se za Stipicu Kalogjeru, ali su se razveli nakon nekoliko godina. Svoj je drugi brak, koji traje i danas, sklopila s Arsenom Dedićem 1970., a tri godine poslije rodila je sina Matiju Dedića. Dobila je Porina za najbolju žensku vokalnu izvedbu za izvedbe na albumu „Pjesma je moj život” 2003. i za poseban doprinos hrvatskoj zabavnoj glazbi 2006.

Marija Husar glazbenica je rođena u Zagrebu 1975. godine. Bogatu glazbenu karijeru započela je još kao djevočica u zboru Zvjezdice u kojem je stekla neizmjerno glazbeno iskustvo i znanje. Sa sestrom Ivanom, Martinom Šritof I Majom Vučić 1995. godine osniva vokalni kvartet Divas u kojem ostaje do 2005. nakon čega započinje samostalnu pjevačku karijeru. Album Familija izdaje 2007. godine. Dobitnica je diskografske nagrade Porin, te sudjeluje u mnogim humanitarnim projektima i akcijama. Uoči Čarobne ljubavne priče, za Valnetinovo, izlazi live CD s prošlogodišnjih live nastupa u Hypo centru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti