Obavijesti

Show

Komentari 86

Gabrijela Crnjac: Oduvijek sam sanjala da se sretno zaljubim

Gabrijela Crnjac: Oduvijek sam sanjala da se sretno zaljubim
4

Gabrijela Crnjac (26) tužna je jer dečki ne vole pretile djevojke. Zbog showa je dala otkaz na kiosku. Od srednje škole je na dijetama tijekom kojih je znala 'skinuti' i po pedesetak kilograma

VIDEO

Natjecateljica showa “Život na vagi” Gabrijela Crnjac (26) iz Slavonskog Broda odmalena ima problema s kilama. Visoka je 178 cm, a ima 183,9 kila. Najteža je natjecateljica u showu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:58

Kako kaže, majka i baka su jače pa smatra da je i genetika pridonijela njezinoj kilaži.

- Ne zavaravam se. Volim jesti otkad znam za sebe, inače ne bih bila ovolika - kaže Gabrijela. Kao mala najviše je voljela jesti slatkiše, iako su je bližnji upozoravali da pripazi na prehranu. Zbog oca, koji ima problema s tlakom i nervira se zbog njezinih problema, najviše želi smršavjeti.

- Već u vrtiću vršnjaci su me zadirkivali jer sam bila debela. Tad još nisam plakala. Plakati sam počela u srednjoj školi, a najviše su me vrijeđali dečki. Tko kaže da ga to ne pogađa, laže - kaže Gabrijela. Srca gledatelja osvojila je jer nikad nije imala dečka.

- Muškarci ne vole pretile djevojke. U to sam se sama uvjerila. Dva puta sam se zaljubila i to nije dobro završilo. Bili smo samo prijatelji. Naravno da su im smetale kile, kome ne bi. Prihvatila sam to da nikad neću imati dečka. Pogađa me ta sudbina, ali nadam se da će se i to jednog dana ipak promijeniti - rekla je Slavonka. Isprva se nije zamarala s nesretnim ljubavima.

- Kad sam ušla u pubertet, to me počelo pogađati. Ostale cure imale su dečka, a ja nisam. A uz to su me još mnogi zadirkivali - tužna je Crnjac. Izgled kod dečka joj nije važan. Htjela bi imati nekog komunikativnog i zabavnog, kakva je i sama. Ekonomistica je na dijetama od srednje škole. Skine i po 50 kilograma u četiri mjeseca, ali ubrzo ih sve vrati i svaki se put još više udeblja.

- Čim prestanem paziti, kile se rapidno vrate. Onda postanem živčana, pa se udebljam još više. Roditelji su me upozoravali da pripazim na prehranu i da se krećem, ali uzalud - kaže Gabrijela. Njezina boljka su specijaliteti od tjestenine. Mršavjela je uz pomoć privatnog trenera, s kojim je u teretani bila tri puta na tjedan, a ostale dane vježbala je sama. Trenirala je svaki dan. Imala je i nutricionista. Iz prehrane bi izbacila tjesteninu, slatko i kruh, a jela bi meso, ribu, voće i povrće.

- Ne znam što bi me pokolebalo. Da znam ne bih odustajala i odavno bih skinula kile - kaže Gabrijela. Da bi ušla u show i konačno smršavjela dala je otkaz u trafici.

Nema se novca za dobar obrok

S obzirom na niska primanja i čudno radno vrijeme, ljudi si ne mogu priuštiti normalan obrok ujutro, a još manje kvalitetan ručak tijekom radnog vremena, kaže dr. Goran Car, stručnjak za liječenje pretilosti.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu