Obavijesti

Show

Komentari 22

Gaf u 'Potjeri' na dan Flintove smrti: Koliko bend ima članova

Gaf u 'Potjeri' na dan Flintove smrti: Koliko bend ima članova
7

Iz Potjere navode kako je epizoda snimljena unaprijed i kako produkcija nije mogla znati da će se prikazati na dan Flintove smrti. Obožavatelji Prodigyja su gnjevni...

VIDEO

U britanskoj verziji showa Potjera pojavilo se pitanje vezano za Prodigy koje je razbjesnilo fanove benda. Naime, na sam dan smrti frontmana Keitha Flinta, kandidatkinja Potjere dobila je pitanje 'Koji bend ima najmanje članova?',  a kao odgovor su joj ponudili bendove The Prodigy, Pretenders i The Proclaimers.

Glastonbury Festival 2009 - Day Two

Gledatelji su pitanje u natjecateljskom showu odmah proglasili izrazito uvredljivim, a svoje su neslaganje izrazili na društvenim mrežama.

- Mislim da je jasno da Prodigy sad ima samo dva člana - napisao je jedan obožavatelj.

Iz Potjere navode kako je epizoda snimljena unaprijed i kako produkcija nije mogla znati da će se prikazati točno na dan Flintove smrti. Flintovim obožavateljima to objašnjenje nije bilo dovoljno dobro i smatraju da su u produkciji trebali biti malo obazriviji.

Tour start of "The Prodigy" in Berlin

- Prerano je za ovakva pitanja - napisali su na društvenim mrežama ljutiti obožavatelji nedavno preminule glazbene zvijezde.

DJ-ici šalju prijeteće poruke: Nisam žena pjevača Prodigyja!
DJ-ici šalju prijeteće poruke: Nisam žena pjevača Prodigyja!

Britanski sastav karakterističnog elektroničkog zvuka, odnosno trojac Keith Flint, Liam Howlett i Maxim, glazbeni su put započeli 90-ih. Izdali su četiri albuma, dvije kompilacije i 19 singlova, a neki od njihovih najboljih uradaka su 'Firestarter''Breathe', 'Out of Space', 'Smack My Bitch Up' i 'Voodoo People'.

Keith Flint death

Grupa je posebno poznata po nastupima uživo, a nekoliko puta nastupali su u Hrvatskoj. Prvi koncert imali su 2005. u Domu sportova, a tri godine poslije opet su gostovali u Zagrebu. U Umagu na 'Exit festivalu' nastupali su 2016. i 2017. godine.

Pokretanje videa...

01:34

Keith je postao ikona britanske glazbene scene energetičnim nastupima, neobičnim frizurama i mnoštvom tetovaža. Od 2006. je bio u braku s japanskom DJ-icom Mayumi Kai.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu