Obavijesti

Show

Komentari 15

Gafovi u 'Plesu': Asim uništio haljinu Maji, Igora ošamutila tableta, dobili ocjene bez plesa

Gafovi u 'Plesu': Asim uništio haljinu Maji, Igora ošamutila tableta, dobili ocjene bez plesa
6

Osim talentiranih plesnih parova koje su gledatelji imali prilike pratiti u ovoj sezoni, u popularnom showu potkrala se i pokaja 'pogreška', a ovo su neke od njih...

VIDEO

Približava se velika završnica popularnog showa 'Plesa sa zvijezdama'. Gledatelji ispred malih ekrana cijelu se sezonu gledali sa oduševljenjem, a neki gafovi iz ove sezone još će se dugo pamtiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Asim uništio haljinu Maji

Ivana Čuljak Ivan Jarnec žiriju i publici predstavili su se sa jazzom u jednoj od emisija. Nisu se proslavili, dobili su tek 21 bod. Nakon kritika žirija razgovarali su s voditeljicom Majom Šuput nakon čega se dogodila nezgoda.

Paula i Filip iz 'Plesa': Probu za finale odradili smo na svadbi
Paula i Filip iz 'Plesa': Probu za finale odradili smo na svadbi

Maja je na poklon dobila tortu sa šlagom od Ivane. Dok su njih dvije pričale, na pjevačicu je skočio Asim Ugljen te je iznenađena Maja zalijepila tortu za sebe i umrljala se šlagom.

- To je za mene?-  poviknula je Maja kad je ugledala tortu.

- Mislim da je došao red da poravnamo račune, pa evo ga Majo - rekla joj je Ivana. Maja je obećala da će pojesti tortu doma, a onda se iza njezinih leđa pojavio Asim Ugljen. Nije poznato je li riječ o šali ili ne, ali Maja je zbog toga zatražila mali predah.

- Ja sam sad zbunjena - iskreno je rekla Maja i dodala:

- Zamolit ću produkciju za reklame, čisto da vidim što ću sa sobom.

Mešina ošamutila tableta

Nakon prve live emisije 'Plesa sa zvijezdama' mnogi su primijetili da  Igor Mešin zamuckuje. Iako se našalio da je to zbog zgodne suvoditeljice, u pitanju su ipak bile zdravstvene tegobe.

- Posljednjih dana mučim se s akutnom alergijom i sinoć mi baš nije bilo lako. Prije emisije sam popio i tabletu koja je imala zeznute nuspojave kad moraš odraditi live emisiju u ulozi voditelja… - rekao je Mešin ranije te zahvalio publici na razumijevanju.

POGLEDAJTE VIDEO S FILIPOM VIDOVIĆEM: 

Par dobio bodove prije nastupa

Tijekom jedne emisije uživo popularnog showa došlo je do greške koju su gledatelji odmah primijetili. Na bodovnoj ploči bili su prikazani bodovi plesača koji još nisu nastupili.

Tako su gledatelji mogli vidjeti da će Matija Lovrec i Helena Bradvica dobiti 17 bodova. Nakon što su otplesali, voditelj Igor priznao je da se potkrala greška i da su prikazani bodovi za par koji još u tom trenutku nije otplesao. 

Žiri im je dao 16 bodova, a ne 17, pa su se i zbog toga tada počele širiti razne špekulacije o namještanju, iako je emisija uživo.

- Jesu oni ozbiljno izmijenili 17 u 16? Ajme sramote - napisala je ranije jedna korisnica na forumu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane