Obavijesti

Show

Komentari 2

GaGa odbila Coopera? Ne želi surađivati zbog raznih tračeva

GaGa odbila Coopera? Ne želi surađivati zbog raznih tračeva
8

Neistinitim su se pokazale i priče kako se Gaga 'bori' protiv glumice Jennifer Lawrence za ulogu u filmu 'Nightmare Alley' koji je također pod 'palicom' fatalnog glumca

VIDEO

'Ljubavni trokut' - Bradley Cooper (44). Irina Shayk (33) i Lady GaGa (33) ne prestaju biti glavna tema Hollywooda. I dok jedni nagađaju kako su se glumac i pjevačica 'spetljali' tijekom snimanja filma 'A star is born', drugi nestrpljivo čekaju nastavak drame. 

91st Academy Awards - Oscars - Hollywood

Prošli tjedan, prema pisanju HoolywoodLife ovaj dvojac trebao je ponovno igrati glavne uloge u novom filmu. Riječ je o djelu u Cooperovoj režiji glumac, biografskom filmu o skladatelju Leonardu Bernsteinu, ali izgleda da do suradnje neće doći. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:15

- Lady Gaga neće imati ulogu u novom filmu - rekao je izvor blizak zvjezdanom dvojcu. Iako je njihova priča uveliko pomogla i osigurala gledanost u kinima, pjevačica je navodno odbila glumca zbog tračeva i prevelike prašine koja se digla oko njihovih uloga. Jedan od razloga je i razlaza Bradleyja i ruske manekenke Irine. 

91st Academy Awards -  Oscars - Hollywood

Neistinitim su se pokazale i priče kako se Gaga 'bori' protiv glumice Jennifer Lawrence za ulogu u filmu 'Nightmare Alley' koji je također pod 'palicom' fatalnog glumca. Pričalo se i o biografskom filmu o Kraljici Kleopatri, u njemu je Gaga trebala glumiti kraljicu, a Bradley njezinog ljubavnika Marka Antonyja. I to se pokazalo kao obično nagađanje. 

The MET Gala 2018 - New York

Podsjetimo se, otkako su Bradley i Lady GaGa snimili film 'Zvijezda je rođena', počelo se šuškati da glumac vara Irinu s pjevačicom. Ta šuškanja postala su još glasnija nakon što je Lady GaGa prekinula zaruke s Cristianom Carinom (50), a potom i Bradley s atraktivnom Ruskinjom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...