Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
53 komentara

Gdje je nestao Igor? Severina partyjala i zabavljala prijatelje

Društvo, među kojima su bile i Iva Radić, Sanja Duggan, Ljupka Gojić i Aleksandra Dojčinović, partijalo je u jednom poznatom zagrebačkom kafiću...

Foto: Privatni album
53 komentara

Severinu Kojić (48) ne more brige nakon navodne rastave od Igora Kojića (32) o kojemu se u regiji šuška na veliko. I dok je danima bila zatvorena u svoj penthouse od tristotinjak kvadrata na zagrebačkom Kozjaku, a namirnicama je opskrbljivala nećakinja Mia Popović, Seve je izašla iz stana tek prije nekoliko dana da ode na policiju na obavijesni razgovor nakon što ju je ravnateljica škole u koju ide njezin sin prijavila za prijetnje. 

Foto: Privatni album

No splitska pjevačica je u utorak navečer konačno izašla malo se opustiti kako bi proslavila rođendan svojega PR-a i dugogodišnjeg prijatelja Davora Grgina. Društvo, među kojima su bile i Iva Radić, Sanja Duggan, Ljupka Gojić, Aleksandra Dojčinović..., partijalo je u jednom zagrebačkom kafiću. Kao prava zabavljačica, Seve se latila mikrofona i zapjevala, kao i Iva Radić, s kojom je Splićanka donedavno zahladila odnose.

Foto: Privatni album

Naime, Severina je izostala s Ivina nedavnog partyja povodom modnog portala koji ima, što je ovu razočaralo. Seve ovaj put nije lomila čaše, kao na svojedobnoj proslavi vjenčanja drugog prijatelja, pjevača Tonija Cetinskog. Seve je nedavno proslavila i vlastiti rođendan, ali u svojem stanu na Kozjaku dok je bila u samoizolaciji nakon povratka iz Beograda. Njezin menadžer poslao joj je tamburaše pod prozor pa je ushićeno izašla na balkon u haljinici i pjevala.

Foto: Privatni album

Kako doznajemo od Sevinih prijatelja, “nešto definitivno nije u redu između nje i Igora”, jer “nikad nisu bili toliko razdvojeni”. I kad je išla na turneju u Ameriku, Igor je išao s njom. Severina je u Zagrebu od sredine travnja, a Igor je ostao u Beogradu kod roditelja i posvetio se starom poslu, kojim se bavio prije nego što je upoznao pjevačicu. Opet je počeo raditi kao nogometni menadžer, a Seve se posvetila sinu, o kojemu samo razdragano priča.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
Naši partneri pišu
Message